Däckpersonal på heltid till företag i Malmö!

Däckpersonal på heltid till företag i Malmö!

Har du ett stort bilintresse, erfarenhet av däckmontering och vill jobba heltid under högsäsongen med däckbyte? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi på StudentConsulting nu noggranna och effektiva medarbetare som vill jobba heltid som däckskiftare under högsäsongen. Vår kund är en bilverkstad som utför service och reparationer på bilar samt byter och förvarar däck. Som däckskiftare skiftar man från sommardäck till vinterdäck på de bilar som kommer in, både på inbokade tider och på drop-in. Man kan även behöva tvätta däcken samt ta bort dem till förvaringsutrymmen i lokalerna. Man skiftar på ca 8 bilar/timme och kommer arbetar tillsammans med erfaren personal.

Tjänsten startar igång sista veckan i oktober och förväntas ta slut i månadsskiftet mellan november och december. Arbetstiderna är måndag-fredag 7-16 och företaget finns i Fosie.

Som konsult är man anställd hos StudentConsulting men utför arbetet ute hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är bilintresserad och trivs med att arbeta med däckskifte. Du ska vara driven, effektiv och noggrann och klara fysiskt tungt arbete. Vidare ska du vara bra på att samarbeta med andra samtidigt som du tar eget ansvar, och du måste vara servicemedveten och gilla kundkontakt då det ingår i arbetet. Du ska inneha B-körkort. Har du erfarenhet av arbetet sedan tidigare är det meriterande. Det är även meriterande med fordons- eller mekanisk gymnasieutbildning.

Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Sök tjänsten idag, vi arbetar med löpande urval i denna process!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com