Däckpersonal med bilintresse sökes!

Däckpersonal med bilintresse sökes!

Nu söker vi däckpersonal/däckmontörer till vår kund i Malmö. Är du driven och effektiv? Är du intresserad av fordon eller har erfarenhet av att arbeta med detta sedan tidigare? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu noggranna och effektiva medarbetare som vill jobba heltid som däckskiftare under högsäsongen. Vår kund är en bilverkstad som utför service och reparationer på bilar samt byter och förvarar däck. Som däckskiftare skiftar man från sommardäck till vinterdäck på de bilar som kommer in, både på inbokade tider och på drop-in. Man kan även behöva tvätta däcken samt ta bort dem till förvaringsutrymmen i lokalerna.

Företaget ligger ute i Fosie, Malmö. Tjänsten beräknas starta i mitten/slutet av Oktober och sträcker sig till slutet av November, även med chans till förlängning. Arbetstiderna kommer vara på dagtid mellan ungefär 07:00-16:00.

Du blir anställd av StudentConsulting som konsult men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
  • Har erfarenhet av verkstadsarbete, fordon eller däckmontering
  • Är intresserad av bilar/fordon
  • Trivs att arbeta i ett högt tempo och med fysiska arbetsuppgifter
  • Trivs med kundkontakt och kan ge en god service till kunderna
  • B-körkort är ett krav
Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Sök tjänsten idag!

Sökord: Däckpersonal, däckmontering, däckskifte, lagerarbete, mekanik, garage, fordon
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com