Cloud Architect till globalt IT-företag!

Cloud Architect till globalt IT-företag!

Anser du, som oss, att framtiden ligger i molnet? Är du erfaren inom området och brinner du för att designa och implementera cloud-strategier? I så fall är det dig vi söker till vårt team i Malmö!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som är driven, positiv och en stjärna inom cloud. Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med regionens och Sveriges mest spännande kunder och projekt. Vi tror att du trivs i konsultrollen och har starkt kundfokus.

I rollen som Cloud Architect kommer du arbeta nära våra kunder. Du kommer att designa, utveckla och förvalta säkra, skalbara och dynamiska lösningar med hög tillgänglighet för att skapa förutsättningar för våra kunder att uppnå deras affärsmål. Utöver ditt engagemang hos våra kunder kommer du få stora möjligheter att fördjupa dig inom verktyg, tekniker och metoder för att bli ännu lite vassare inom ditt område.

Du kommer att arbeta med kollegor som är bland de vassaste inom området för data, analys och cloud, men även med kollegor från resterande enheter inom bolaget. Företaget har kompetens som sträcker sig från management och projektledning till design och utveckling. Det finns även ett globalt nätverk som gör att du kommer få tillgång till en enorm kunskaps- och erfarenhetsbank. Du kommer helt enkelt få chansen att bli en del av ett av marknadens bredaste och mest konkurrenskraftiga bolag.

Du kommer att vara placerad i Malmö och arbetstiden är mån-fre, 8-17, där resor ingår i rollen. Urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig om har deltagit i ett flertal verksamhetsnära projekt, i rollen som cloud-arkitekt. Vi ser att du har goda kunskaper inom både Enterprise-arkitektur och Cloud. Dina erfarenheter gör att du är van att fånga och dokumentera kundens behov, driva workshops, designa och rekommendera lösningar samt att implementera lösningar.

Vi ser gärna att du matchar flera av nedanstående kvalifikationer:
  • +5 års erfarenhet inom Cloud, i huvudsak som Cloud-arkitekt
  • Erfarenhet av att arbeta med GCP, AWS eller Azure + tillhörande teknologier
  • Du har ett starkt driv, är bekväm i konsultrollen och har ett starkt kundfokus
  • Talar och skriver engelska och svenska obehindrat
För att du ska lyckas hos oss krävs en stark vilja och ett mod att våga utvecklas. Vidare kärvs att du trivs i en öppen kultur där lärande, sammanhållning och trivsel står i centrum.

Sökord: Analys, Data, IT, Cloud architect, Cloud

Sökord: Analys, Data, IT, Cloud architect, Cloud
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com