Byggskadereglerare sökes till försäkringsbolag i Malmö!

Byggskadereglerare sökes till försäkringsbolag i Malmö!

Har du tidigare erfarenhet av service, administration, kunskap om hus/byggnader och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare.

Arbetet innebär att arbeta backoffice på företagets byggskadeavdelning med administration och ekonomi.
Du kommer ha en nära dialog med kunder, entreprenörer och samarbetspartner. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. att administrera betalningar, hantera fakturor, inhämtning och utvärdering av information, fastställande av skadeorsaken och omfattningen av skador samt att fastställa ersättningsbarhet. Du kommer ha mycket dialog med entreprenörer avseende metod, material och kostnad för återställande av skada.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som byggskadereglerare på heltid. Du kommer få utbildning i försäkringsvillkor och aktuell lagstiftning.
Du kommer arbeta måndag-fredag mellan kl. 08.00-16:30. Tjänsten kommer att starta omgående och är ett vikariat som kommer pågå minst fram till december 2018. För rätt person finns möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med administration och service i högt tempo och gärna över telefon. Ett krav för tjänsten är att du har grundläggande kunskaper om hus och byggnader, antingen via utbildningar eller om du varit ute på byggarbetsplatser, renoverat ett eget hus m.m.
Meriterande om du tidigare studerat antingen fastighetsförvaltning, byggingenjör, tidigare erfarenhet att arbeta som skadereglerare med intresse för bygg och renovering eller liknande.

Vi söker dig som är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål. Du sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende. Du har vidare förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut. Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska.
Sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende.

Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag då vi håller löpande intervjuer!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se