Butikssäljare sökes till en butik Malmö!

Butikssäljare sökes till en butik Malmö!

Vill du ha ett socialt extraarbete utanför dina studier? Brinner du för att ge service och att sälja? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I rollen kommer dina främst arbetsuppgifter vara att aktivt sälja möbler och heminredningsprofukter i butiken. Du kvitterar varuleveranser, inventerar, packar upp varor, monterar och prismärker varor. I arbetsuppgifterna ingår även skyltning/varuexponering och sedvanligt kassaarbete.

Butiken har öppet måndag-söndag. Tiderna varierar från 10:00-19:00. För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du kan jobba minst 2 vardagar utanför dina studier.

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kommer tillsättas 1 april och fortlöper till juni med chans till förlängning över sommaren.

Butiken är förlagd i Svågertorp, Malmö. Den är nordens snabbast växande och största e-handelsaktör inom heminredning.

Detta söker vi:

Det är meriterande om du har arbetat med försäljning inom detaljhandeln tidigare eller inom liknande bransch. Det är ett krav att du har arbetat med någon form av försäljning eller service sen tidigare.

Som person är du utåtriktad, social och trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Du behöver vara flexibel, ha en god problemlösningsförmåga och en hög servicekänsla.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se