Brevbärare på heltid sökes för omgående start!

Brevbärare på heltid sökes för omgående start!

Är du en driven, självgående person som är ute efter ett aktivt heltidsjobb? Vi söker nu engagerade, drivna och hurtiga personer som vill anta utmaningen som brevbärare i Malmö.

Information om uppdraget:

Nu söker vi en brevbärare på heltid för omgående start.

Arbetsuppgifterna innebär främst sortering samt utdelning av post och reklam.Du kommer arbeta dagtid mån-fre, exakta arbetstider kan variera något. Man påbörjar sitt pass 09.00 och slutar när man är klar med dagens utdelning, vilket kan vara mellan 15.30-17.30 vanligtvis, därför är det viktigt att du är flexibel med detta.

Uppdraget innebär att du abetar inom olika områden i Malmö. Du kommer under din anställning vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, effektiv och tycker om arbete som medför att du är fysiskt aktiv.

Det är viktigt att kunna arbeta under högt tempo men ändå behålla kvalitén i det du gör. Tjänsten är av fysiskt karaktär då det kan vara mycket spring i trappor och att man tar sig runt på cykel. Om du har en bakgrund inom idrott ses detta som positivt. Tillsättning av tjänsten kommer ske omgående.

B-körkort är ett krav men man kommer i huvudsak cykla i arbetet.

Är du den vi söker? Ansök redan idag via www.studentconsulting.se.

Sökord: Omgående, Heltid, Brev, Postutdelning, Brevbärare

Sökord: Omgående, Heltid, Brev, Postutdelning, Brevbärare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com