Bredband2 söker medarbetare inom secondline-support!

Bredband2 söker medarbetare inom secondline-support!

Har du arbetat med teknisk support, kundtjänst eller BackOffice? Har du ett tekniskt intresse? Just nu söker vi medarbetare till Operations Desk på Bredband2!

Information om uppdraget:

Operations Desk fungerar som en intern supportfunktion, men även som en secondline support för kunder i svårare ärenden. I tjänsten hanterar du allt från in- och urkoppling av bredbandstjänster till interna statusförfrågningar gällande leveranser. På Operations Desk hanterar du också ärenden som rör ekonomi så som avtals- och fakturafrågor. I tjänsten kommer du vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till bredband2. Avsikten är att du ska bli en del av företaget inom snar framtid. Tjänsten är på heltid med arbetstider 8-18 och lokaler i centrala Malmö. För rätt peson finns utvecklingsmöjligheter inom företaget! Tjänsten startar så fort vi hittar rätt kandidat och vi ber dig skicka din ansökan redan idag!

På Bredband2 kommer du att vara en del av ett ungt och dynamiskt företag. Man ställer höga krav på sina medarbetare vad gäller engagemang och drivkraft. I gengäld får du möjlighet att arbeta med ett växande varumärke i trevlig miljö, i moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Du kommer in i ett bolag i medvind där du har möjlighet att påverka både din egen och ditt företags utveckling.

Detta söker vi:

För tjänsten ser vi att du har ett tekniskt intresse, men kräver inte att du har någon omfattande teknisk erfarenhet. Har du erfarenhet av kundtjänst, BackOffice, administration eller teknisk support är detta meriterande för tjänsten. Viktigt är att du kan parera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är självgående och en riktig problemlösare! Du är även serviceinriktad i ditt arbetssätt och sätter kunden i centrum. Vi ser att du som söker är ute efter en långsiktig tjänst med utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se