B2B-säljare/Account manager sökes till expansiva Bredband2!

B2B-säljare/Account manager sökes till expansiva Bredband2!

Brinner du för B2B-försäljning och att skapa nya kundrelationer? Vill du bli en del av ett företag i expansionsfas där du får chansen att utveckla dina försäljningskunskaper och bygga karriär? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Som Account Manager på Bredband2 ingår du i ett sammansvetsat team som brinner för försäljning. Inom företaget finns stora utvecklingsmöjligheter och du har chansen att börja en spännande resa med såväl personlig som professionell utveckling.

Arbetsuppgifterna är till att börja med uppdelade i tre delar:
  • Prospektering där du får stor hjälp av ett strukturerat och hållbart arbetssätt som stöttas av egenbyggda och anpassade IT-system. Leadsgenerering från marknadsavdelning är en väl integrerad del i vårt arbetssätt. Du kommer även hantera inkommande samtal som avser försäljning av Bredband2s företagstjänster.
  • Arbeta aktivt med att förädla dina affärsmöjligheter efterhand som de blir aktuella för kunden.
  • Utbilda och utveckla dina kunder så fler tjänster blir aktuella för dem att köpa.
En stor del av ditt arbete handlar om relationsbyggande, att få en total bild över var kunden befinner sig och vad som skulle kunna vara aktuellt för dem.

Detta söker vi:

Att arbeta på Bredband2 passar dig som vill utmanas och utvecklas. Du trivs med ett målinriktat arbetssätt och har erfarenhet av att arbeta med försäljning och budget. Vi letar efter dig som är duktig på att bygga relationer med potentiella kunder som man med en stor portion tålamod kommer hjälpa till rätt lösning för just dem. Det är en merit om du arbetat med telefonen som redskap. Som person är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Du tar stort ansvar har förmågan att tänka utanför boxen. Då teamet är en central del har du även förmågan att hjälpa, stötta och glädjas med dina kollegor.

Tjänsten startar så snart vi hittar rätt kandidat. Din anställning inleds med sex månaders provanställning genom StudentConsulting, med avsikt att därefter bli en del av Bredband2. Arbetstider är kontorstider och Bredband2 har lokaler i centrala Malmö.

I den här processen kommer vi tillämpa personlighetstester, och ser positivt på att du redan vid ansökan genomför de tester som finns tillgängliga på din StudentConsulting-profil.

Låter detta intressant råder vi dig att söka omgående!

Sökord: Storkundsförsäljning, Företagssäljare, b2b-säljare, Account manager

Sökord: Storkundsförsäljning, Företagssäljare, b2b-säljare, Account manager
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com