Arbeta heltid med administration på Øresundsbron!

Arbeta heltid med administration på Øresundsbron!

Vill du ha ett heltidsjobb inom administration på en attraktiv arbetsplats? Är du noggrann, strukturerad och är tålmodig? Då har vi en tjänst för dig.

Information om uppdraget:

Dina främsta arbetsuppgifter innefattar självständigt arbete med administration, arkivering, dokumentation och sökning i databaser. I denna tjänst kommer du att jobba inom den tekniska dokumentationen som tillhör anläggningsavdelningen för Øresundsbron.

Arbetstiderna är kontorstider 08:00-16:30 måndag-fredag. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd och arbeta vid Øresundsbron på Lernacken i Malmö. Tjänsten är på heltid och kommer att pågå i 6 månader med start omgående.

Detta söker vi:

Viktigast för tjänsten är dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, noggrann och tålmodig. Ett tekniskt intresse ser vi positivt på, men rätt inställning är framförallt det viktigaste. Du ska kunna utföra samma arbetsuppgifter under dagens alla timmar samtidigt som du är öppen för att lära dig nytt. Du tycker om ordning och reda omkring dig och har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Vi ser gärna att du har datorvana och att kunna hantera Officepaketet är ett krav. Har du tidigare erfarenheter inom administrering är det meriterande.

Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Om arbetsgivaren:

Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vår vision är en dynamisk Öresundsregion där alla med bil har BroPass. Vi är 145 medarbetare som jobbar för att Øresundsbron ska vara den bästa vägen till upplevelser och möjligheter på andra sidan Öresund. Våra medarbetare skapar möjligheter till vår framgång. Vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet. Ett välfungerande samarbete är en förutsättning för att nå våra mål. Och därför är vi på Øresundsbron hjälpsamma brobyggare.

Sökord: Öresundsbron, Dokumentering, Arkivering, Administration

Sökord: Öresundsbron, Dokumentering, Arkivering, Administration
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com