Affärssystemsutvecklare inom Dynamics 365 Business Central sökes!

Affärssystemsutvecklare inom Dynamics 365 Business Central sökes!

Vill du arbeta med framtidens affärssystem på ett bolag på en tillväxtresa? Har du många bra idéer och vill se dem förverkligas? Då kan vi ha din nästa utmaning nedan!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en utvecklare inom Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dina arbetsuppgifter som utvecklare kommer att variera beroende på kund och uppdrag, men kan exempelvis bestå av utveckling i Microsoft 365 Dynamics Business Central/Microsoft Dynamics NAV samt utveckling av integrationer till omkringliggande applikationer. Du kan också komma att arbeta ute hos kund för att införa Microsoft Dynamics Business Central och även utveckla löpande förvaltningsärenden hos befintliga kunder. Beroende på dina intressen och din befintliga kunskap kan du även komma att arbeta med exempelvis installation, prestandaoptimering och design.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse och är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting, men att du blir direkt anställd av vår kund. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag.

Detta söker vi:

Du som söker kan antingen vara nyutbildad och i början av din karriär, eller vara en erfaren utvecklare. Som person är du kundorienterad och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra. Vi ser även att du är kreativ och noggrann samt har förmågan att nå dina uppsatta mål.

Vidare ser vi att du även uppfyller majoriteten av kvalifikationerna nedan:
  • Du har en utbildning inom systemvetenskap, som civilingenjör eller motsvarande
  • Erfarenhet av att arbeta inom Microsoft Dynamics Business Central/NAV är ett krav
  • Någon form av erfarenhet av systemutveckling
  • En bakgrund som konsult är meriterande
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Lockas du av det du läser? Ansök redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och ser fram emot din ansökan!

Sökord: Microsoft Dynamics, Systemutveckling, Affärssystem, Utvecklare, Affärssystemsutvecklare

Sökord: Microsoft Dynamics, Systemutveckling, Affärssystem, Utvecklare, Affärssystemsutvecklare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com