Affärssystemskonsult inom tillverkande industri sökes!

Affärssystemskonsult inom tillverkande industri sökes!

Vill du arbeta med framtidens affärssystem på ett bolag på en tillväxtresa? Drivs du av att förbättra och utveckla affärsprocesser inom tillverkande industri? Då kan vi ha din nästa utmaning nedan!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en konsult inom handel och logistik. I rollen som affärssystemskonsult inom handel och logistik är din huvudsakliga uppgift att hjälpa kunderna att förbättra och utveckla sina affärsprocesser, exempelvis genom införande av nya affärssystem och löpande förbättringsarbete hos kunderna. Genom din förståelse för verksamheten skapar du ett värde för kunden och har därigenom förmågan att vägleda kunden till de processförbättringar som möjliggörs med affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Viss del av arbetet görs på plats på kontoret och viss del av arbetet görs ute hos kund. Detta innebär en del resor beroende på kund och projekt. Möjligheten finns även att få delta i internationella projekt.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse och är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting, men att du blir direkt anställd av vår kund. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag.

Detta söker vi:

Du som söker är en förtroendegivande person med ett starkt kundfokus och slutför alltid de uppdrag du påbörjar. Du en målmedveten och ansvarstagande person som kan driva din egen utveckling. Du trivs lika bra med att arbeta ensam som i ett team och som lagspelare delar du gärna med dig av din kunskap till andra. Beroende på din tidigare erfarenhet bidrar du även till egen beläggning samt deltar i varierande omfattning i marknadsbearbetning hos befintliga och nya kunder.

Du uppfyller även majoriteten av kvalifikationerna nedan:
  • Du har en relevant utbildning från högskola eller universitet
  • Minst flera års kvalificerad erfarenhet från tillverkande industri, antingen som ledare i linjebefattning eller som affärssystemskonsult
  • Flera års erfarenhet och vana som användare eller super user av Microsoft Dynamics 365 eller Microsoft Dynamics NAV
  • Erfarenhet av att arbeta med projekt med DevOps är meriterande
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Lockas du av det du läser? Ansök redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och ser fram emot din ansökan!

Sökord: Förbättringsarbete, Processutveckling, Affärsprocess, Microsoft Dynamics, Affärssystemskonsult

Sökord: Förbättringsarbete, Processutveckling, Affärsprocess, Microsoft Dynamics, Affärssystemskonsult
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com