Affärssystemskonsult inom Dynamics 365/Dynamics NAV sökes till Malmö!

Affärssystemskonsult inom Dynamics 365/Dynamics NAV sökes till Malmö!

Vill du arbeta med framtidens affärssystem på ett bolag på en tillväxtresa? Drivs du av att bidra med din ekonomikompetens och skapa ökad affärsnytta hos kund? Då kan vi ha din nästa utmaning nedan!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en konsult inom ekonomi. I rollen som affärssystemskonsult är din huvudsakliga uppgift att hjälpa kunderna att förbättra och utveckla sina affärsprocesser, exempelvis genom införande av nya affärssystem och löpande förbättringsarbete hos kunderna. Du är med i hela processen, från behovsanalys till vägledning och implementation. En del av arbetsmomenten är förstudier, testning, parametersättning och migrering av data. Du anordnar workshops och utbildar kundernas medarbetare för att nå full potential av deras affärssystem.

Viss del av arbetet görs på plats på kontoret och viss del av arbetet görs ute hos kund. Detta innebär en del resor beroende på kund och projekt. Möjligheten finns även att få delta i internationella projekt.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse och är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting, men att du blir direkt anställd av vår kund. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag.

Detta söker vi:

Du som söker brinner för kundfokus, är nyfiken och vågar utmana satta processer. Ditt arbete kännetecknas av engagemang och du trivs i roller där du kan bidra med din kompetens för att utveckla, effektivisera och stärka kundens processer. Vidare så är du en målmedveten lagspelare som är ansvarstagande och kan driva din egen utveckling.

Du uppfyller även majoriteten av kvalifikationerna nedan:
  • Utbildning från högskola eller universitet med ekonomisk inriktning
  • Minimum 3-5 års erfarenhet av brett ekonomiarbete som inneburit en förståelse för processtyrning och affärssystem
  • 5 års erfarenhet och vana som användare eller super user av Microsoft Dynamics 365 eller Microsoft Dynamics NAV är ett krav för denna tjänst
  • Konsultbakgrund är meriterande, men sitter du på rätt kompetens, vilja och personlighet, kan detta även vara ditt första steg in i branschen
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Lockas du av det du läser? Ansök redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och ser fram emot din ansökan!

Sökord: Processtyrning, Ekonomi, Konsult, Affärssystem, Microsoft Dynamics

Sökord: Processtyrning, Ekonomi, Konsult, Affärssystem, Microsoft Dynamics
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com