Affärsmässig Kundansvarig/Konsultchef

Affärsmässig Kundansvarig/Konsultchef

Är du en driven, framåt och kundfokuserad person? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och brinner för mötet med människor? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi ska nu förstärka vårt framgångsrika team i Malmö och söker en person som kommer arbeta som Kundansvarig/Konsultchef för våra kunder och konsulter inom tjänstemannasektorn.

I rollen som Kundansvarig/Konsultchef arbetar du bland annat med;
  • Daglig kund- och konsultkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten.
  • Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
  • Nyförsäljning och merförsäljning
  • Personalansvar för dina konsulter
  • Uppföljning av prestationer, leveranser, medarbetarsamtal mm
  • Administrativa uppgifter rörande både kunder och konsulter
Våra arbetstider är kontorstid, mån-fre kl 8-17. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas omgående. Start sker efter överenskommelse.

Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga kundrelationer. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom rekrytering och bemanning med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar. Hos oss står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Du kommer i tjänsten arbeta i ett härligt team med mycket energi och högt engagemang. Du kommer i tjänsten utgå från våra ljusa fräscha lokaler i centrala Malmö, där du har nära till allt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom ex försäljning, personal, marknadsföring, ekonomi eller annan lämplig utbildning. Vi ser att du har några års arbetserfarenhet, antingen utifrån liknande uppgifter som ovan beskrivet, eller inom service, försäljning, marknadsföring eller liknande. Om du har arbetat med personalfrågor eller rekrytering sedan tidigare så ses det som meriterande, dock inget krav.

Vi ser att du har ett stort intresse för södra Skånes näringsliv, är nätverkande samt att du är lyhörd, handlingskraftig och modig. För att trivas hos oss och i rollen som Kundansvarig ser vi att du är driven, engagerad och prestigelös. Du bör vara initiativtagande och självständig i dina arbetsuppgifter.

Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer du möter. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och kan planera ditt arbete och din arbetsdag efter rätt prioriteringar. Vi söker dig som drivs av att göra affärer och trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer.

Det är ett krav att du som söker har B-körkort, dock ej krav på egen bil.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så sök redan idag.

Sökord: kundansvarig, konsultchef, personalansvar, sälj, HR.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se