Administratör sökes till Øresundsbron !

Administratör sökes till Øresundsbron !

Är du noggrann, detaljfokuserad och självständig i ditt arbete? Då kanske du är den vi söker till denna spännande arbetsplats! Ansök redan idag då start är under april månad!

Information om uppdraget:

Till Øresundsbron söker vi nu en administratör som vill hjälpa till på deras tekniska avdelning. Arbetsuppgifterna som utförs går ut på att kontrollera bilarna som passerat, jämföra foto i förhållande till klassificering av längd i deras system och korrigera det som avläses felaktigt och utfylla avvikande data i en Excelrapport.

Arbetet är på cirka 20 timmar per vecka under terminstid, men desto mer under sommaren. Start för tjänsten kommer vara sista veckan i april. Beroende på kandidat kan arbetstiderna antingen vara sedvanliga kontorstider, måndag-fredag men ganska flexibelt utifrån ditt schema. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting, men arbeta på kontoret vid Øresundsbron. Uppdraget beräknas pågå minst över sommaren.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för uppdraget ser vi att du som söker har minst en gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som är noggrann och lägger vikt vid att förstå och säkerhetsställa att det du gör blir rätt. Det är meriterande, men inget krav att ha tidigare erfarenhet inom administration. Du måste ha goda baskunskaper i Excel. Då du arbetar med en stor mängd data bör du ha någon form av systemvana samt trivas med ett renodlat administrativt arbete.

Vi söker dig som gillar självständigt arbete, är prestigelös och ödmjuk. Det är viktigt att du är uppmärksam och noggrann som person. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, så som studier eller jobb som kan arbeta deltid på detta uppdraget under terminen och upptill heltid under sommaren.
Låter det intressant? Då start är i slutet av april kommer urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren:

Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vi är 170 medarbetare som arbetar med att öka trafiken över Öresund och vår vision är att Öresundsregionen ska bli ett kraftcentrum som gör den mer attraktiv att besöka och att leva och arbeta i. Våra medarbetare är förutsättningen för vår framgång och vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com