Administratör sökes till It-företag i Malmö!

Administratör sökes till It-företag i Malmö!

Vill du jobba som administratör på ett stort internationellt företag i Malmö? Brinner du för ordning och reda? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

I rollen som administratör kommer dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • verifiering av dokument
  • registrering av dokument i datorn
  • sortering och arkivering av dokument
Du kommer arbeta såväl i team som enskilt och arbetstiderna är 8-16.30. Tjänsten är på heltid och planerar att starta i oktober. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till det aktuella kundföretaget.

Vår kund är ett internationellt företag inom IT-branschen som bland annat arbetar med BackOffice hantering. Företaget har lokaler i Fosie i utkanten av Malmö.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration i någon form. Du har lätt att komma in i nya arbetsuppgifter samt är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Det är viktigt att du är noggrann och van att ha struktur och kontroll på ditt arbete. Då det stundtals är högt tempo bör du vara duktig på att behålla lugnet.

Som person är du ödmjuk, en teamspelare och trivs med strukturerat arbete. Då arbetet stundtals blir monotont är det viktigt att du trivs med det. Vi ser också att du är snabb och effektiv i ditt arbete, men ändå behåller hög kvalitet och noggrannhet.

Vi jobbar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: BackOffice, Admin, Administration, Administratör

Sökord: BackOffice, Admin, Administration, Administratör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com