Administratör/Ekonomiassistent sökes för kommande uppdrag i Malmö/Lund!

Administratör/Ekonomiassistent sökes för kommande uppdrag i Malmö/Lund!

Nu söker vi ekonomer och administratörer för kommande uppdrag i Malmö och Lund. Vi söker både nyexaminerade och mer erfarna profiler med ett brinnande intresse för siffror, struktur, och koordinering.

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

För kommande uppdrag inom ekonomi och administration söker vi nu dig som är redo för nästa steg i karriären. Vi söker såväl dig som är junior och på jakt efter ditt första arbete efter din utbildning som dig som är mer erfaren och är redo för en ny utmaning. Vill du arbeta som administratör, ekonomiassistent eller är du utbildad redovisningsekonom? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Vi söker dig som vill arbeta hos någon av våra kunder i Malmö/Lund-området på heltid, där arbetstiderna är sedvanliga kontorstider måndag-fredag. För den här typen av tjänster arbetar vi både med direktrekrytering och konsultuppdrag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, service management, eller motsvarande. Du som är i början av din karriär har ett stort driv och vilja att utvecklas, samt har någon form av arbetslivserfarenhet från exempelvis sommarjobb eller praktik. Du som är mer erfaren inom ekonomi bör ha flerårig bakgrund inom exempelvis bokföring, leverantörsreskontra/kundreskontra, reseräkningar eller avstämningsarbete vid månads- och kvartalsbokslut.

Som person är du noggrann, självgående och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är samtidigt ödmjuk, prestigelös och trivs i en varierad roll där du får stötta med såväl kvalificerade ekonomiuppgifter som mer enkla kontorsgöromål.

Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten.

Sökord: Assistent, Redovisning, Bokföring, Ekonomi, Administration

Sökord: Assistent, Redovisning, Bokföring, Ekonomi, Administration
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com