Account Manager till StudentConsulting i Malmö

Account Manager till StudentConsulting i Malmö

Drömmer du om framgång? Når du mål du sätter upp? Vi söker nu dig med explosivitet, skärpa och en stark vilja att skapa resultat.

Information om uppdraget:

Vi är miljardföretaget som startade i en studentkorridor 1997, vi hjälper varje år över elva tusen människor att hitta nytt jobb och vi har branschens mest nöjda kunder. Vi har växt snabbast genom tiderna och ärligt talat så har vi tappat räkningen på alla priser vi vunnit, i all denna framgång är vi stolta men inte nöjda. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa. Vi söker dig som vill få en flygande start på din säljkarriär och som identifierar dig med det vi värderar, Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team.

Vi erbjuder:
  • En motiverande kombination av grundlön och prestationsbaserad rörlig ersättning
  • Stora utvecklingsmöjligheter att klättra i bolaget
  • Bra försäljningsutbildning
  • Möjlighet till en mötesbokare som bokar möten med kunderna du vill träffa(!)
  • Säljtävlingar med möjlighet att resa till Europa
  • Ersättning, semester, pension enligt kollektivavtal
  • En stimulerande miljö med likasinnade och väldigt trevliga kollegor
Rollen som Account Manager:
Som Account Manager hos oss arbetar du med att sälja in våra bemannings- och rekryteringslösningar till små och medelstora företag i Malmö med omnejd. Du kommer i kontakt med företag inom olika branscher och vi lovar dig ett spännande arbete med frihet under ansvar, där ingen dag är den andra sig lik.

Du arbetar med att prospektera upp dina potentiella kunder och bokar samt genomför möten hos dessa. Ute på kundmöten analyserar du kundens behov och presenterar våra lösningar inom rekrytering och bemanning. Vi är ledande i vår nisch och har branschens högsta kundnöjdhet, det underlättar självklart dina kommande framgångar. Vi lär dig att förhandla och du får prisförhandla i dina affärer, skapa offerter och har ett tätt samarbete med dina kollegor på leveransavdelningen. Du får bonus på alla affärer du gör, har du viljan och rätt engagemang ökar din bonus månad för månad.

Malmökontoret är placerat mitt i centrala Malmö och består av ett härligt och engagerat team där du jobbar i nära samarbete med Affärschef, Kundansvariga och Rekryterare m fl. Tillsammans lär vi oss nya saker och har roligt på jobbet varje dag. Du rapporterar till Försäljningschefen i Malmö som har en lång och gedigen bakgrund inom försäljning i vår bransch.

Tjänsten är på heltid med planerat tillträde i augusti 2022. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00.

Detta söker vi:

För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste. Du har ett starkt driv, mycket energi och är uthållig. Självklart är det bra om du arbetat med försäljning sedan innan och det är även en fördel om du känner till branschen, men för oss ligger fokus på att jobba med resultat, engagemang, enkelhet och team.

För att lyckas i din roll som Account Manager hos StudentConsulting krävs att du kommer till jobbet med en positiv attityd och ett stort resultatfokus. Du känner dig trygg i rollen att kontakta och träffa beslutsfattare på högsta nivå. Varje dag ska ses som en ny möjlighet att skapa mervärde för både befintliga och nya kunder.

Rivstarta din karriär hos oss med bästa möjliga förutsättningar. Vi inleder anställningen med en introduktion, utbildning och intensiv feedback på totalt 12 veckor. Under introduktionen varvar du utbildning med att successivt arbeta dig in i ditt nya jobb. Vi vet hur vi ger dig de allra bästa förutsättningarna för att komma igång. Vi satsar på löpande utveckling i din tjänst och ger dig förutsättningarna att bli vår nästa toppsäljare!

Sökord: Accountmanager, B2B, företagssäljare, Säljare, Sales

Sökord: Accountmanager, B2B, företagssäljare, Säljare, Sales
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com