Account Manager/Företagssäljare sökes till teknikföretag i Malmö!

Account Manager/Företagssäljare sökes till teknikföretag i Malmö!

Drivs du av att göra framgångsrika affärer och utmana dig själv? Brinner du för att skapa och utveckla relationer? Vi söker dig som har erfarenhet av b2b-försäljning och som vill vara en del av ett företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Information om uppdraget:

Som account manager hos vår kund kommer du att ingå i ett sammansvetsat team som brinner för försäljning och du kommer att få vara en del av tillväxtresan hos ett expansivt företag där det finns stora chanser till utveckling. Du kommer även ha chansen att påverka din egen lön utefter ditt engagemang och driv!

Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen, dvs allt från prospektering av nya kunder genom vår kunds egenbyggda IT-system, till kontakt med och bearbetning av befintliga kunder. Det är även meriterande om du jobbat i liknande system sedan tidigare, men inget krav. En stor del av ditt arbete handlar om att bygga långsiktiga kundrelationer vilket betyder att du behöver ha en förmåga att få ett helhetsperspektiv över var kunden befinner sig och vad som skulle kunna vara aktuellt för dem.

Detta söker vi:

Hos vår kund får du chansen att arbeta i en ung, utvecklande och utmanande miljö. Du trivs med ett målinriktat arbetssätt och har erfarenhet av att arbeta med försäljning och budget. Vi letar efter dig som är duktig på att bygga relationer med potentiella kunder över telefonen, därför är det en merit om du tidigare arbetat med telefonen som redskap. Som person är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Du tar stort ansvar och har förmågan att tänka utanför boxen. Vår kund värderar en lagspelare vilket betyder att du ska ha förmågan att hjälpa, stötta och glädjas med dina kollegor.

Tjänsten startar så snart vi hittar rätt kandidat. Din anställning inleds med sex månaders provanställning genom StudentConsulting, med avsikt att därefter anställas direkt av vår kund. Arbetstider är kontorstider och vår kund har lokaler i centrala Malmö.

Sökord: Storkundsförsäljning, Företagssäljare, b2b-säljare, Account manager

Sökord: Storkundsförsäljning, Företagssäljare, b2b-säljare, Account manager
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com