Är du studerande och vill sommarjobba som skadereglerare i Malmö?

Är du studerande och vill sommarjobba som skadereglerare i Malmö?

Har du tidigare erfarenhet av service, administration och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige.

Vår kund erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare, exempelvis bilförsäkring, andra fordonsförsäkringar, hemförsäkring, gravidförsäkring samt sjuk- och olycksfallsförsäkring. I denna roll kommer du arbeta med reglering för skador på Överfall alternativt Ansvar & Rättsskydd.

Arbetsuppgifterna innebär att reglera skador över telefon via inkommande samtal från företagets kunder. Du tar ställning till skadans ersättningsbarhet enligt gällande lag/praxis och försäkringsvillkor. Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Du kommer vara en del av ett team som aktivt verkar för ett gemensamt arbetssätt med stort kundfokus. Du arbetar nära gruppchefen som bl.a. löpande ger dig feedback och man jobbar även med feedback kollegor emellan för att utveckla kundmötet, varandra och verksamheten. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.

Vi söker skadereglerare som kan arbeta heltid hela perioden juni-augusti och är tillgänglig för arbete 16h/veckan under terminerna. Arbetstiderna varierar mellan 8.00-16:30 eller kl. 8.30-17.00 måndag till fredag. Det kan också komma att bli aktuellt med tiden 9-15. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Är studerande på minst 50% och har minst 2 år kvar på dina studier och har möjlighet att vara tillgänglig 16h/veckan under terminerna.
  • Tidigare har arbetat med service i högt tempo, samt gärna över telefon. Det är även meriterande om du har erfarenhet av skadereglering.
  • Är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål.
  • Sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende.
  • Har förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut.
  • Har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser din kommunikativa förmåga som en självklarhet för rollen.
Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag, vi håller löpande intervjuer!

Sökord: Kundservice, Försäkringar, Administratör, Skadereglerare

Sökord: Kundservice, Försäkringar, Administratör, Skadereglerare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com