Är du studerande och vill arbeta extra som skadereglerare i Malmö?

Är du studerande och vill arbeta extra som skadereglerare i Malmö?

Är du student med erfarenhet av service och vill få in en fot på ett välkänt försäkringsbolag? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare. I denna roll kommer du arbeta med reglering för person- och överfallsskador.

Arbetsuppgifterna innebär att reglera skador över telefon via inkommande samtal från företagets kunder. Du tar ställning till skadans ersättningsbarhet enligt gällande lag/praxis och försäkringsvillkor. Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Du kommer vara en del av ett team som aktivt verkar för ett gemensamt arbetssätt med stort kundfokus. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student och är det minst ett år framåt. Vi ser att du som söker tidigare har arbetat med service i högt tempo och gärna över telefon.

Vi söker dig som är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda

Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser din kommunikativa förmåga som en självklarhet för rollen. Meriterande för tjänsten är att du läser eller har läst kurser inom det juridiska området.

Vi ser gärna att du som student kan jobba 12-16 timmar/vecka. För rätt person finns det även möjlighet att arbeta heltid under sommaren 2019. De generella arbetstiderna på arbetsplatsen är 08-17, men dina pass kommer kunna vara både hel- och halvdagar. Tjänsten starta så fort vi hittat rätt person.

Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag, vi håller löpande intervjuer!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se