Är du student och vill arbeta extra som butiksmedarbetare i Malmö/Lund?

Är du student och vill arbeta extra som butiksmedarbetare i Malmö/Lund?

Är du student i behov av ett extrajobb med start omgående? Är du morgonpigg, noggrann, effektiv och trivs med att arbeta med service? Då låter det som att det är just dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Student Consulting söker för kunds räkning, studenter som vill arbeta som kassamedarbetare på olika byggvaruhus i Malmö och Lund-området. Företaget ifråga är ett av Sveriges största handelsföretag inom byggbranschen och bedriver både butiksverksamhet och direkt samarbete med bygg- och industriföretag. Dina arbetsuppgifter kommer främst innebära att stå i kassan och varupåfyllnad.

Uppdraget kommer starta omgående med arbetstider som varierar mellan 7:00-16:00. Vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta ca 2-3 pass/ vecka under måndag-fredag utanför dina studier.

Som konsult är man anställd av Student Consulting och arbetar hos vår kund i Malmö. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi har hittat rätt person.

Detta söker vi:

För att vara rätt person för tjänst måste du vara ordningsam och noggrann samtidigt som du är social och effektiv. Du ska vara stresstålig och flexibel i ditt arbetssätt samt förstå vikten av god kundservice

Har du arbetat i butik tidigare och har erfarenhet av att stå i kassa är det mycket meriterande men inte ett krav. För tjänsten krävs att du har god datavana och att du lätt sätter dig in i nya system. Vi ser gärna att du har ett intresse för bygg och teknik.

Det är ett krav att du är student på minst 50 % minst till sommaren 2020. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat - välkommen med din ansökan!

Sökord: butik, butiksjobb, butiksarbete, kassavana
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se