Är du en fena på att sälja?

Är du en fena på att sälja?

Söker du en ny utmaning och önskar utvecklas i rollen som säljare? Drivs du av att sälja och motiveras du av att skapa resultat? Kanske har du kikat på möjligheterna att arbeta i Köpenhamn? Ta chansen och få värdefull arbetserfarenhet!

Information om uppdraget:

Som säljkonsult kommer du ha i uppgift att sälja solcellslösningar mot den svenska marknaden. Via telefon och mejl sköter du kontakten med svenska husägare som visat intresse för att installera solceller på sina hustak. Det betyder att du skal kunna vägleda kunden till att hitta den bästa solcellslösningen för just dem.

Du kommer vara den som håller löpande kontakt med kunderna genom hela processen. Från och med att de visar första intresse för solceller till att en försäljning genomförs. I genomsnitt tar ett sälj ca. 2-4veckor. När man har kommit bra in i arbetsrollen så förväntas det att man genomför 1-1,5 sälj varje vecka. Mål för bonus ligger på: 6500-10.000 kr i bonus/månad.

Teleperformance erbjuder:
  • En härlig arbetsmiljö
  • Upplärning och vidareutveckling
  • Frivilligt pensionssparande
  • Gratis sjukförsäkring
  • Tillgång till Meyers kantin för lunch
Du blir anställd via StudentConsulting på en try/hire-kontrakt på 3 månader och därefter är det möjligt för en fastanställning hos Teleperformance. Det finns möjlighet att arbeta deltid från 20h/v alt. heltid på 37h/v. Du får en fast timlön på 125DKK/173SEK, och utöver det har du möjlighet att tjäna bonus per genomfört sälj.

Detta söker vi:
  • Du är flytande i svenska i både tal och skrift
  • Har intresse för sälj
  • Är driven och motiveras av att arbeta målbaserat
Vi håller löpande intervjuer så ansök redan idag!

Om arbetsgivaren:

Teleperformance is the Worldwide Leader in Omnichannel Customer Experience Management present in 76 countries with 340 contact centers, more than 223.000 employees and services in more than 265 languages and dialects. We interact with more than 40% of the world's population every year. We cover a breadth of industries from well-known local and global brands. See more: www.teleperformance.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se