Transportkoordinator

Transportkoordinator

För kunds räkning söker vi en transportkoordinator som brinner för att driva och utveckla processer.

Om tjänsten

Tjänsten innebär till största del ansvar för planering och samordning av utleveranser samt att det sker så optimalt och kostnadseffektivt som möjligt. Arbetsuppgifterna innefattar tulldokumentation, farligt gods dokumentation, special transporter och export/import. Tjänsten kräver till viss del en operativ närvaro ute på lagret.

Initialt blir du en del av Logents bemanningsverksamhet för att sedan bli anställd av företaget Stryker. Tjänsten är på heltid med start omgående.

Om kunden

Stryker är ett framåtlutat, innovativt och internationellt bolag som arbetar inom medicinteknik och sitter i moderna lokaler på Svågertorp.

Din profil

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt utbildning inom logistisk och transport eller likvärdig. För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående med en god administrativ förmåga, att du är strukturerad i ditt arbete och kan prioritera rätt. Som transportkoordinator sitter du med flera olika kontakter, både interna och externa varav det krävs att du har en hög servicekänsla. Vidare kommer du att ha en viktig roll i att driva projekt samt arbeta med förbättringar av processer. Du talar och skriver obehindrat på Svenska och Engelska

Meriterande
  • Erfarenhet av lagerarbete
  • Truckkort
  • Arbetat med LEAN
  • Talar och skriver något annat Nordiskt språk.
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige, Norge och Danmark med ca 3000 anställda. Under 2021 omsatte Logent ca 1,8 miljarder SEK.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, där vi behöver ditt CV. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av de som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se