Payroll Specialist till Stryker

Payroll Specialist till Stryker

Nu söker vi en driven Payroll Specialist till Strykers Payroll Team. HR-teamet som du kommer att ingå i består av tre personer och tillsammans med två av dem kommer du supportera lönehanteringen för de fyra nordiska länderna. Stryker är ett globalt bolag med det nordiska huvudkontoret i Svågertorp hanterar de därmed lönerna för Sverige, Norge, Finland och Danmark. Tillsammans med ditt team ser ni till att motparten Azets betalar ut lönerna rätt genom att förse dem med korrekta underlag.

Om Stryker
Stryker är ett av världens ledande företag inom medicinteknik och är tillsammans med sina kunder drivna för att förbättra vården. Stryker erbjuder innovativa produkter och tjänster inom ortopedi, medicin och kirurgi, samt neuroteknik, en grundbult av förutsättningar för att förbättra patient- och sjukhuskvalitet. Stryker är stolta över att ha utsetts till en av världens bästa arbetsplatser och är utsedda till en utav de bästa arbetsplatserna för mångfald av Fortune Magazine. Läs mer om Strykers prisbelönta organisation genom att besöka www.stryker.com

Detta är en fantastisk spännande möjlighet för dig som vill arbeta som Payroll Specialist!

Stryker är ett av världens ledande medicintekniska företag och tillsammans med våra kunder är vi driva av att förbättra vården. Företaget erbjuder ett brett utbud av innovativa medicinska teknologier, inklusive ortopedi, medicinsk och kirurgisk, samt neuronteknik och ryggradsprodukter för att hjälpa människor att leva mer aktiva och mer tillfredsställande liv. Stryker produkter och tjänster finns i över 100 länder runt om i världen. Fortune utsåg oss till ett av de 100 bästa företagen att arbeta för! Detta är 10:e året i rad vi är på listan och vi rankar nr 5 av 100.

Vi är certifierade som en fantastiskt arbetsplats i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vi är också stolta över att vara listade nr 12 i Finland och nr 16 som medelstora företag för Great Place To Work, samt rankas globalt som nr 5.
 • Vill du arbeta i ett företag som dagligen förbättrar människors liv?
 • Älskar du att umgås med kollegor - vart det än kan ta dig?
Svarar du JA på dessa frågor då kan detta bli din nästa utmaning!

Ditt uppdrag är att,
 • Ge den bästa kvalitativa servicen genom att säkerställa att chefer och medarbetare ges en korrekt löneprocess där kontinuerlig förbättring är ledstjärnan. Samordning av den dagliga HR driften och Workday systemhantering i samarbete med chefer, HR, lokal HR och andra intressenter.
 • Övervaka, vidta åtgärder och lägga fram förslag för nödvändiga förändringar avseende pensioner och HR-relaterade försäkringar i samarbete med våra externa mäklare i alla nordiska länder, se till att pensioner och försäkringar alltid är de bästa, konkurrenskraftiga och uppdaterade med lokal lagstiftning.
 • Hjälpa den nordiska HR-chefen i alla administrativa frågor och samordningsfrågor och därigenom säkerställa att gränssnitten inom Stryker Nordics och Stryker Europe är anpassade, godkända och uppdaterade avseende pensioner, försäkringar och löner.
Du kommer även att;
 • Ansvara för löneadministrationen och samarbetet med löneleverantören för Sverige och Norge
 • Driva nordiska löneprojekt för att säkerställa kvalitet och förbättring
 • Vara vår nordiska specialist inom pensioner och försäkringar och driva kontinuerliga förbättringsprojekt och se till att vi följer lokal lagstiftning
 • Kontakt med ekonomiavdelningen
 • Skapa effektivitet genom standardisering av HR bearbetning och administrativa tjänster tillsammans med MYHR, det lokala HR teamet och IT
Vem är du?
 • Du har erfarenhet av en liknande roll i flera år
 • Du har kunskap och erfarenhet i de nordiska länders pensions -och försäkringssystem
 • Helst har du kunskap om de nordiska lagstadgade bestämmelserna och arbetsrätten
 • Du trivs med att bygga nätverk och relationer både internt och externt
 • Du är som person strukturerad, noggrann och som tidvis kan arbeta i en hektisk miljö
 • Du behärskar såväl engelska som svenska flytande, finska är ett extra stort plus
Intresserad av att lära dig mer om Stryker: https://www.stryker.com

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Rebecca Jonsson på rebecca.jonsson@wise.se eller rekryteringskonsult Anette Hartlin på anette.hartlin@wise.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Franchise
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 23 juni 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.