Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Stryker AB

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Stryker AB

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Har du erfarenhet av kundservice och vill arbeta i en organisation som erbjuder stora möjligheter till varierande arbetsuppgifter och utvecklingsmöjlighet? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Stryker AB!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för Stryker ABs räkning en norsktalande teknisk kundtjänstmedarbetare för arbete på kontoret i Malmö. Företaget är verksamma inom medicinteknik och i rollen kommer du att vara del av en grupp som erbjuder service såväl internt som externt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
  • Hantering av reparationsorders som inkommer direkt från kund eller tekniker
  • Uppföljningar av reparationsorders
  • Aktivera servicekontrakt
  • Ta emot kundklagomål och lösa dessa
Tjänsten innebär ett nära samarbete med olika avdelningar inom Stryker, men även kontinuerliga uppföljningar med kunder.

Personprofil

Du har sedan tidigare erfarenhet av kundservice, gärna inom medicinteknik. Ett driv och en känsla för kvalitet är viktigt i denna roll och för den som vill utvecklas i framtiden finns stora möjligheter till detta.

För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare krävs vidare:
  • God ansvarskänsla där du förstår din betydelse i företagets verksamhet
  • Att du är energifull och har en känsla för service
  • Du är initiativtagande och du ser till att alltid hålla dig sysselsatt
  • I ditt arbete är du noggrann och har ett strukturerat förhållningssätt
I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du att kommunicera på både norska och engelska. Därför är det av stor vikt att du är kommunikativ och har goda kunskaper inom dessa språk.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundtjänstmedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid
Plats: Malmö

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stryker
Stryker is one of the world's leading medical technology companies and, together with our customers, we are driven to make healthcare better. We offer innovative products and services in Medical and Surgical, Neurotechnology, Orthopaedics and Spine that help improve patient and hospital outcomes.