Löneadministratör till en av världens bästa arbetsplatser!

Löneadministratör till en av världens bästa arbetsplatser!

Till vår kund Stryker söker vi nu en Löneadministratör. Detta är ett sommarvikariat med start i början av juni och två månader in i sommaren via Wise Professionals.

Ditt uppdrag
Nu söker vi en driven konsult till Strykers Payroll Team. HR-teamet som du kommer att ingå i består av tre personer och tillsammans med två av dem kommer du supportera lönehanteringen för de fyra nordiska länderna. Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att koordinera löner under ordinarie löneansvarigs semesterveckor samt supportera med mindre HR- och lönefrågor. Stryker är ett globalt bolag med det nordiska huvudkontoret i Svågertorp hanterar de därmed lönerna för Sverige, Norge, Finland och Danmark. Tillsammans med ditt team ser ni till att motparten Azets betalar ut lönerna rätt genom att förse dem med korrekta underlag.

Du som söker rollen är en nyfiken person som trivs med många olika kontaktytor och med att ha rollen som spindeln i nätet.

Ditt erbjudande
Du erbjuds möjligheten att få lära dig flera olika länders lagstiftning gällande lönerelaterade regler och ersättningar och kommer vara med om en rolig och ibland krävande resa, där du kommer att ges stora möjligheter att utvecklas. Du kommer att få arbeta i team tillsammans med dedikerade och ambitiösa medarbetare som är måna om att hjälpa varandra. På Stryker är företaget stolta över sin kultur och medarbetare. Stryker är certifierade som ett Great Place to Work i alla fyra nordiska länder, och listade i både Sverige och Finland. Medarbetarna här är stolta och kompetenta och vem skulle inte vara det och man fick jobba på ett företag som räddar människors liv varje dag.

Din bakgrund
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av att arbeta i rollen som Löneadministratör eller Lönekoordinator. Alternativt har du en YH utbildning inom Lön och något års erfarenhet av att arbeta som Löneadministratör. Det räcker med att du är van vid att hantera svenska löner, men självklart är det meriterande om du även har erfarenhet av övriga nordiska löner. Då du kommer att ha flera kontaktytor i olika länder är det viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta även på engelska.

Som person är du positiv, har mycket energi och tycker om att jobba i team. Då du kommer att ha många kontaktytor i denna roll är det viktigt att du känner dig bekväm att kommunicera tydligt samt att du sätter vikt vid att leverera en hög servicegrad. Vidare bör du vara ansvarsfull, lösningsorienterad och noggrann i ditt sätt att arbeta. För att lyckas i rollen bör du också vara nyfiken, ta initiativ och våga fråga om hjälp när det behövs. En viktig del i uppdraget som konsult är att du vågar sätta gränser och kan prioritera i ditt arbete då upplärningen oftast är snabb och många medarbetare som behöver avlastas ber om hjälp.

Om Stryker
Stryker är ett av världens ledande företag inom medicinteknik och är tillsammans med sina kunder drivna för att förbättra vården. Stryker erbjuder innovativa produkter och tjänster inom ortopedi, medicin och kirurgi, samt neuroteknik, en grundbult av förutsättningar för att förbättra patient- och sjukhuskvalitet. Stryker är stolta över att ha utsetts till en av världens bästa arbetsplatser och är utsedda till en utav de bästa arbetsplatserna för mångfald av Fortune Magazine. Läs mer om Strykers prisbelönta organisation genom att besöka stryker.com

När du blir en av oss
Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord - Passion, Kvalitet och Tillväxt - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant - vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver.
Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Johanna Treschow (johanna.treschow@wise.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.