Kommersiell Fastighetsmäklare/ Fastighetsrådgivare

Kommersiell Fastighetsmäklare/ Fastighetsrådgivare

Vi söker dig som älskar att göra fastighetsaffärer!

Om du är en sälj-och resultatinriktad person med höga ambitioner som vill arbeta i fastighetsbranschen, så är detta kanske ett jobb för dig? Du motiveras av att söka upp nya kontakter, vårda befintliga kunder och fastighetsägare för att skapa samarbeten på lång sikt. Ditt arbete kräver att du kan arbeta med flera projekt samtidigt och trivs med att arbeta ute i marknaden. Det är viktigt att du självständigt kan planera ditt arbete och att du jobbar strukturerat. Ditt ansvar är att genomföra affärer, utveckla dina kundkontakter och hålla regelbunden kontakt med kunder, fastighetsägare och övriga samarbetspartners. För att kunna utveckla dina fastighetsaffärer i Öresundsregionen behöver du vara målinriktad och lyhörd för marknadens nuvarande och framtida behov. Du är bra på att kommunicera och att förstå dina kunders behov samt effektfullt driva dina affärer till avslut.

Din bakgrund
Du kan vara nyutbildad fastighetsmäklare och/eller har jobbat inom fastighetsbranschen i kombination med tidigare erfarenheter av försäljning. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, van att ta fram kalkyler och göra analyser. Du är en kunnig användare av olika program som Office 365 med Excel och Word. Kan du även InDesign och Photoshop är det en merit. Körkort är ett krav i denna tjänst. Transaktionsavdelningen behöver förstärkas och utökar med ytterligare resurser. Tjänsten är på heltid med placering på vårt moderna, ljusa kontor i centrala Malmö. För oss är ledorden Glädje, Fokus och Kompetens viktiga.

Relier Syd AB samarbetar med STRETCHHR i denna rekrytering och du är varmt välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2020. Vi kommer att hantera ansökningar löpande så vänta inte till sista ansökningsdagen med att skicka in din ansökan och CV. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Monika Kumlin Larsson 0706-291853 eller via mail monika@stretchhr.se.

Relier - Real Estate Advisor
- är en fastighetsförmedlare med inriktning på kommersiella fastigheter, förmedling av lokaler, fastigheter och fastighetsbolag. Relier har idag kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är idag ett 15-tal medarbetare varav 7 personer i Öresundsregionen. Vi har ett av Sveriges största utbud av lediga lokaler. Relier- Real Estate Advisor grundades 2009 och Malmökontoret har utsetts till Årets Uthyrare 2018 samt vinnare av Öresund Real Estate Award under flera år. Se mer www.relier.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Fastighetsmäklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (26 dagar kvar)