Full stack C# utvecklare till spännande projekt

Full stack C# utvecklare till spännande projekt

Full stack C# utvecklare till spännande projekt på Egmont
Egmont satsar stort på tillväxt de kommande åren och vi söker nu en full stack C# utvecklare som vill vara med på resan. Vi behöver förstärka team Flipp som primärt jobbar med vår sajt, backend, betalsystem och app där kunder kan läsa våra tidningar i mobila enheter och på webben.

Flipp-teamet är en del av ett större utvecklingsteam som arbetar med DevOps av viktiga centrala system som hanterar prenumeration, betalningar, kundsystem och kommersiella webbsajter som omsätter mycket pengar. Det är en spännande miljö där mycket händer och vi är delaktiga i beslut, utveckling och drift av flera kärnsystem på Egmont. Vi jobbar med Scrum och Kanban sedan många år tillbaka och vi har en levande och frodig miljö av utvecklare, produktägare, marknadsförare och affärsutvecklare som gemensamt arbetar fram morgondagens spännande lösningar.

Det du kommer att jobba med är viktigt. Det syns publikt till många tusentals kunder i flera länder. När vi gör lyckade lösningar rasslar det till i Joakim von Ankas kassavalv. En bugg kan innebära att det börjar ringa hos kundtjänst. Spännande!

Arbetsuppgifter
Du kommer primärt att jobba i Flipp-teamet, som arbetar med tidningsappen Flipp som används i Sverige, Norge och Danmark. I Flipp kan man läsa alla Egmonts tidningar i alla tre länderna. Flipp består av ett omfattande ekosystem av bland annat webbsajterna, betalsystem, backend, databaser, datawarehouse, användarhantering, innehållshantering, kundsupportsystem, self-service, API'er till externa företag, samt själva appen. Som utvecklare kommer du vara involverad i alla delar av Flipp och ha möjlighet att jobba med alla ingående system och integrationer. Vi har många spännande nya funktioner som vi vill utveckla och behöver dig som tycker om att lära dig nya saker och motiveras av att arbeta fram nya idéer och lösningar på utmaningar. Flipp kommer att vara ditt huvudfokus under 2021.

I Sverige har Egmont ett DevOps-team med en stor portfölj av system som prenumerationsystem, kundkommunikation, e-handel, erbjudanden, fakturering, machine learning, datawarehouse, rapportering och betalsystem. Ibland kan det finnas behov av att du även hjälper dessa team. Det finns flera utvecklare som har omfattande Flipp-erfarenhet i Sverige som kommer att bistå dig med Flipp.

Framöver kommer du att få möjlighet att jobba med andra produkter, antingen nya eller existerande. I Norge har Egmont några stora webbsajter och flera mindre tjänster som vi hoppas kommer växa sig större. Om du ska jobba med andra tjänster så kan dina arbetsuppgifter vara:
  • Ansvar för teknisk utveckling av nya koncept - från idé till verklighet
  • Utveckling av både webbapplikationer och appar
  • Utveckling av integrationer mot tredjeparts-API'er
  • Utveckling av prototyper och förädla dem till färdiga produkter som används av tusentals användare.
Arbetsställe och miljö
Din närmaste kontaktperson och mentor kommer att vara Tommie Goldhammer i Sverige. Eftersom Egmont och produkten Flipp finns i många länder kommer du även ha kontakt med olika personer i både Sverige, Norge och Danmark. Du kommer också att ha mycket kontakt med produktägaren, Tharald Giæver, som arbetar i Norge. Utvecklingsteamet har 10 anställda utvecklare och ca 8 konsulter med bred kompetens.

För närvarande jobbar alla i teamet hemifrån sedan många månader och det har fungerat mycket bra. Vi träffas många gånger dagligen virtuellt och har ett effektivt arbetssätt oavsett var eller i vilket land man arbetar i. Om du önskar att arbeta hemifrån helt eller delvis även efter Covid19-perioden, så kommer vi att lösa det så att det fungerar på bästa sätt för alla inblandade. Det är därför inte nödvändigt att du finns i Malmö-området, utan du kan i princip jobba var du vill. Men visst vore det trivsamt om vi kan träffas på Malmökontoret när behovet uppstår?

Personliga kvalifikationer
  • Ett öga för detaljer och ett brinnande intresse för att förstå behov och nyttan med det du jobbar med.
  • Du är engagerad och inte rädd för att tänka i nya banor och framföra dina åsikter till teamet
  • Minst 3 års erfarenhet med system- eller programvaruutveckling
  • Införstådd med att utveckling också innebär visst underhåll
  • Tycker det är spännande att jobba med produktutveckling och ser sambandet mellan teknologi, design och marknad
  • Trivs med att jobba i team, där du är delaktig i att bestämma hur slutprodukten ska se ut och fungera i samråd med resten av teamet
Erfarenhet
Du är redan en erfaren systemutvecklare och har god kunskap om:
C#, .NET, HTML5, CSS, Bootstrap, MVC, .Net Core, SQL Server och REST API.

Det är ett stort plus om du också har jobbat med några av följande:
EPiServer, QlikSense, PowerBI, React, Jira, Scrum, Vipps, DIBS, MobilePay, Swish, Klarna, Machine Learning, Datavarehouse, TypeScript, Python

Är du intresserad?
För frågor om anställningen, kontakta Tommie Goldhammer, team leader, på mobil +46 763091175 / mail: tommie.goldhammer@egmont.se, eller Tharald Giæver, produktägare för Flipp, på mobil +47 480 37 727 /e-mail: tharald.giaever@egmont.com.

Sista ansökningsdag är 14 februari och du kan ansöka via knappen "Apply now". Observera att vi inte accepterar ansökningar via e-post.
Mer info
Telefon 040-693 94 00
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Story House Egmont publishes more than 700 magazines in 30 countries. Besides the core business, Story House Egmont is building up new growth areas within both marketing services and e-commerce. Story House Egmont is a part of Egmont - a leading media group in the Nordic region. Egmont is responsible for Nordisk Film and TV 2 in Norway as well as a commercial foundation which generated revenue amounting to EUR 1.5 billion in 2017. We donate EUR 13 million a year to help improve the lives of children and young people.

We bring stories to life.