Key Account Manager till Storck i Malmö

Key Account Manager till Storck i Malmö

Har du erfarenhet av försäljning som KAM / säljare mot storkund / Account Manager och vill arbeta i en spännande roll och driva försäljningen mot en av våra största kunder? Vill du arbeta med ledande varumärken som t.ex. Werther´s Original, Toffifee, Merci och Riesen på ett företag med en familjär anda där du är omgiven av engagerade, stöttande och erfarna kollegor? Svarar du ja på de här frågorna så kanske vi har ditt drömjobb! Här lever vi "För de ljuva stunderna i livet"

Som Key Account Manager..
kommer du att ansvara för försäljningen av våra produkter till några av våra centrala kunder.
Du arbetar med affärsutveckling och hantering av kundrelationer. Det övergripande arbetet innebär att driva den totala utvecklingen och lönsamheten för dina kunder. Som en i gänget i det svenska säljteamet finns också ett gemensamt ansvar för att driva tillväxt av volym, vinst och marknadsandelar. Tjänsten kommer att rapportera till försäljningschefen och är baserad på vårt nordiska huvudkontor i Malmö.

Ansvarsområden och huvudsakliga arbetsuppgifter för dig som Key Account Manager:
  • Ansvara för försäljnings- vinst- och kostnadsbudget
  • Analysera prognoser och säkerställa kundnöjdhet
  • Effektivisera och optimera försäljningsbearbetningen med berörda kunder
  • Kontinuerlig övervakning av databaser avseende försäljning och marknadsdata
  • Arbeta med säljfrämjande åtgärder på central nivå för att säkerställa optimala och effektiva kampanjer
  • Säkerställa arbetets distributionsflöde
För att axla rollen har du.. några års erfarenhet av försäljning mot nyckelkunder eller liknande (gärna från FMCG-sektorn). Din tidigare erfarenhet gör att du har en stor insikt och kunskap kring hur arbetet ska läggas upp och planeras för en KAM-roll. Du har en god numerisk och ekonomisk förståelse samt en utomordentlig kommunikationsförmåga. Självklart älskar du att ge dina kunder service i världsklass och brinner för starka långsiktiga kundrelationer. Du arbetar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person tror vi att du är.. entusiastisk, empatisk, driven och modig i ditt arbete. Du är öppen och har nära till skratt precis som vi! Du har en entreprenöriell ådra och motiveras av att jobba mot dina egna och teamets uppsatta mål. Du tror starkt på laget före jaget och vet att man tillsammans skapar framgång.

Som Key Account Manager är det viktigt att du har ett analytiskt tankesätt och en förmåga att strukturera och planera ditt arbete på bästa tänkbara sätt för att lyckas i rollen.

Hos oss på Storck kommer du till.. en spännande roll där du är omgiven av engagerade, stöttande och erfarna kollegor. Du kommer att arbeta med ledande varumärken i ett kundorienterat företag med en "familjesjäl".

Vi är ett hjärtligt gäng som har kul tillsammans och trivs i varandras sällskap. Vi tror på "högt i tak" och att arbeta lösningsfokuserat tillsammans.

Vi erbjuder marknadsmässig lön samt har bra förmåner för våra anställda. Tjänstebil ingår i rollen.

I årtionden har AUGUST STORCK KG.. framgångsrikt producerat kvalitet inom sockerkonfektyr och chokladspecialiteter. Företaget startade som konfektyrproducent 1903, är fortfarande ett ägarstyrt familjeföretag och är bland de största konfektyrtillverkarna världen över. I mer än 100 länder runt om i världen levereras de unika varumärkena och produkterna från Storck.

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida: https://www.storck.se/sv/

Om detta är din nästa utmaning.. är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Jenny-Maria Lindström på Roi Rekrytering - jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)