Teknisk säljare

Teknisk säljare

Kort om tjänsten

Du bearbetar byggföretag och specialistföretag som arbetar med fasader; renovering eller nybyggnation. Din produktportfölj består av moderna, innovativa helhetslösningar inom puts och fasadsystem. Du utgår från Malmö eller Helsingborg och jobbar företrädesvis i Skåne.

Sökord: Fältsäljare, utesäljare, försäljning, sälj, försäljningsingenjör, ingenjör, byggnadsingenjör, byggbranschen, byggbransch, byggprodukter, teknik, mur, murare, kakel, plattläggare, plattläggning, snickare, snickeri.

Om verksamheten

Sto Scandinavia AB utvecklar, producerar och marknadsför produkter och systemlösningar inom Fasad, Interiör, Golv och Betong.
Företaget är verksamt i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt har agenter i Estland och på Island. Totalt i Norden arbetar 215 medarbetare och omsättningen är 760 miljoner SEK.
Företaget är en del av den tyska koncernen Sto SE & Co. KGaA, som bedriver verksamhet över hela världen. Koncernen har ca 5 300 medarbetare och omsätter 1,3 miljarder euro.

Läs gärna mer om Sto Scandinavia på: www.sto.se

Mer om tjänsten

Du blir ansvarig för ditt distrikt och dina kunder. Du hittar kunderna, bygger relationer, tar fram åtgärdsförslag, skriver offerter och följer upp dina affärer. Till din hjälp har du teknisk support och förstås dina kollegor som du arbetar i team med.

Säljprocessen är strukturerad och man använder moderna hjälpmedel. De flesta av dina besök har du bokat i förväg. Sto är kända för sin höga servicenivå och du är en av de som motsvarar förväntningarna. Du kommunicerar mycket med dina kunder, de känner att du är engagerad och kunnig inom ditt område.

Sto Scandinavia erbjuder

Här finns drömjobbet för den drivna och hungriga säljaren som har erfarenhet från branschen! Du får ett fritt och självständigt arbete samtidigt som du tillhör ett erfaret och professionellt team som stöttar varandra och arbetar mot gemensamma mål. Du får jobba med produkter och systemlösningar av mycket hög kvalitet som tagits fram enligt moderna erfarenheter och forskning, Sto utvecklar ständigt sina produkter för att ligga i absolut framkant.

Din profil

Du är en passionerad säljare! Du älskar att utveckla en kund och en affär och denna tjänst skulle innebära ett kliv framåt i din karriär. Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning där det ställs krav på affärsmannaskap och där du arbetat med koncept eller kundanpassade system.

Du har koll på hela byggprocessen, vem som gör vad och när i ett byggprojekt. Du kan läsa en ritning och förstår vilka utmaningar en hantverkare har när en fasad ska byggas eller renoveras. Begrepp du kommer att använda i jobbet är: Energiklasser, u-värde, bärighet, isolering, ventilerade fasader, fasadbeklädnad mm. Om du inte har koll på dessa begrepp idag är du intresserad av att lära dig.

Du gillar att jobba självständigt och har inga problem att driva dina egna arbetsdagar. Du besöker dina kunder både ute på byggen och på kontor och känner dig lika hemma på båda ställena.

Du arbetar gärna med digitala verktyg.
Absolut krav är att du talar och skriver svenska obehindrat. Engelska förekommer.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök tjänsten redan idag och senast 30 april.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Lena Lilliér
Telefon 0708 121121
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)