Vi söker simlärare och vattengympaledare!

Vi söker simlärare och vattengympaledare!

Vill du bli en del av teamet på en av Sveriges största multiarenor?

Vi erbjuder ett mångsidigt och varierande arbete inom simhall och reception på Kockum Fritid.

Hos oss arbetar du i simhallen med att ge service till våra besökare, bevakar simhallen, håller rent samt genomför olika aktiviteter såsom simskola och vattengympa.

I receptionen ingår försäljning, bokningar av olika slag samt kundservice. Du hjälper även våra konferensdeltagare hitta sina lokaler.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Eftersom vi är måna om våra besökare så vill vi att dom trivs och får en god service! Därför är det viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för att ge god service.

Vidare är du säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Du trivs med att stå i centrum och att hålla i olika aktiviteter samt att lära dig nya saker och att utveckla såväl verksamheten som dig själv.

Du står för värderingar som respekt, engagemang och kreativitet.

Kvalifikationer.

Vi söker främst dig som har simlärarutbildning och gärna vattengympautbildning. Har utbildning i livräddning, första hjälpen samt hjärt- och lungräddning.

Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal både på svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten då vi har många internationella besökare.

Tjänsten är en heltid på 40h och innefattar dag, kväll och helgtjänstgöring.

Sista ansökningsdag 1/6 2020

Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löper ut.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kockum fritid är södra Sveriges största multisportarea med över en halv miljon besökare varje år. Huvudinriktningen är motion som bedrivs i simhall, ishall, flertalet sporthallar avsedda för badminton, innebandy, innefotboll, basket samt 3 squashhallar. Det finns ett modernt gym och en gruppträning som varje vecka har ett 50-tal gruppträningsklasser. Det bedrivs även en stor simskoleverksamhet samt vattengympa. Vi har även ett flertal skolor som bedriver sin idrottsundervisning i anläggningen. Det finns även ett flertal konferenslokaler, restaurang samt en sportshop. Verksamheten bedrivs i stiftelseform och startade 1975. Vår vision är att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi erbjuder dom bästa förutsättningarna för motion i välutrustade träningslokaler.