Medarbetare till Bad och Reception

Medarbetare till Bad och Reception

Vill du bli en del av teamet på en av Sveriges största multiarenor?

Vi erbjuder ett mångsidigt och varierande arbete i receptionen och simhallen på Kockum Fritid.

Hos oss arbetar du bland annat i simhallen med att ge service till våra besökare, övervakar säkerheten, håller rent samt genomför olika aktiviteter såsom simskola och vattengympa.

I receptionen ingår försäljning, bokningar av olika slag samt kundservice. Du hjälper även våra konferensdeltagare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Det viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för att ge god service.

Vidare är du säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Du trivs med att stå i centrum och att hålla i olika aktiviteter samt att lära dig nya saker och att utveckla såväl verksamheten som dig själv.

Du står för värderingar som respekt, engagemang och kreativitet.

Vi söker främst dig som har simlärarutbildning och även gärna vattengympautbildning. kanske även är utbildad i livräddning, första hjälpen samt hjärt- och lungräddning.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal både på svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten då vi har många internationella besökare.

Tjänsten är heltid 40h och innefattar dag, kväll och helgtjänstgöring.

Sista ansökningsdag 1/5 2020

Tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden
Mer info
Kontaktperson Annika Adamsson
Telefon 040 30 40 85
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kockumfritid.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kockum fritid är södra Sveriges största multisportarea med över en halv miljon besökare varje år. Huvudinriktningen är motion som bedrivs i simhall, ishall, flertalet sporthallar avsedda för badminton, innebandy, innefotboll, basket samt 3 squashhallar. Det finns ett modernt gym och en gruppträning som varje vecka har ett 50-tal gruppträningsklasser. Det bedrivs även en stor simskoleverksamhet samt vattengympa. Vi har även ett flertal skolor som bedriver sin idrottsundervisning i anläggningen. Det finns även ett flertal konferenslokaler, restaurang samt en sportshop. Verksamheten bedrivs i stiftelseform och startade 1975. Vår vision är att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi erbjuder dom bästa förutsättningarna för motion i välutrustade träningslokaler.