Filialarbetare Malmö

Filialarbetare Malmö

Till vår farligt avfallanläggning i Malmö söker vi nu en driven och engagerad

FILIALARBETARE

Kan du blanda service med kemi?

Stena Recyclings verksamhet för farligt avfall på filialen i Malmö behöver förstärkning. Är du den som vill lära dig vår verksamhet från grunden och känner att du vill utvecklas tillsammans med oss?

Inom produktionen för farligt avfall möter du en mängd arbetsuppgifter som både är utmanande och spännande samtidigt som de kräver hög servicekänsla och stor noggrannhet. Det är en bra skola att lära sig vår verksamhet från grunden för den som vill växa och utvecklas med oss. På en filial av Malmös storlek är det ett jobb med hög puls, mycket kontakter, omväxlande frågeställningar och ett konstant flöde.

Dina nya arbetsuppgifter kommer att bland annat vara mottagning av inkommande gods, sortering, invägning, emballering, färdigställande för utleverans, administration samt truckkörning. Du kommer att vara en del av ett team som jobbar tillsammans varje dag. I rollen förväntas du vara delaktig i att förbättra rutiner och arbetssätt i produktionen samt att driva vårt säkerhetsarbete framåt.

Vem är du?

För att passa in i rollen krävs det att du har:
  • Gymnasial utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Flerårig erfarenhet från arbetslivet
  • God svenska i tal och skrift, gärna även kunskap i engelska
  • B-körkort
  • Intresse för vår verksamhet
Vi ser det som meriterande om du har:
  • Erfarenhet av kemisk industri eller kemikaliehantering
  • C-körkort
  • ADR-utbildning
  • Truckort
Personliga egenskaper
Som person är du bekväm i att fatta egna beslut och du har högt säkerhetsfokus. Du är en öppen och social, trivs med ordning och reda och noggrannhet är ett honnörsord. Du är självgående och tar egna initiativ i ditt arbete och en person som vill lära och utvecklas tillsammans med oss.

Ansökan
Vill du vara med på resan? Motivera varför just du är vår nya medarbetare genom att söka tjänsten nedan, dock senast 24 juni 2018. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Platsansvarig farligt avfall Patrik Olsson på 010-445 6926.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sökord: Farligt Avfall, Filialarbetare, Stena Metall, Stena Recycling, Återvinning, Produktion, Sortering, Invägning, Emballering, Administration, Truckkörning, Team, Kemisk Industri, Kemikaliehantering, ADR
Mer info
Kontaktperson Patrik Olsson
Telefon 010-445 6926
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med 1 500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se