Småmaskinsmekaniker till vårt hyrcenter i Malmö

Småmaskinsmekaniker till vårt hyrcenter i Malmö

Vill du arbeta inom en nytänkande koncern med en av marknadens modernaste maskinparker? På Stavdal är ingenting omöjligt och ingen arbetsdag är den andra lik. Vi ger alltid personlig service och utmanar oss själva att hitta den perfekta lösningen till varje kund. Säkerhet, trivsel, trygga anställningsvillkor och möjlighet till utveckling är viktigt på Stavdal, liksom att arbeta för en hållbar framtid. Nu söker vi förstärkning till Byggmaskinsavdelningen vid vårt hyrcenter i Malmö. Är det du?

Att vara Mekaniker på Stavdal

På Stavdal är ingen dag den andra lik och vi ser att du motiveras av ett varierande arbete med mycket kundkontakt. Att vara Mekaniker på Stavdal innebär att du främst kommer att arbeta i hyrcentrets verkstad där du ser till att företagets produkter får service och underhåll.

Du kommer att arbeta med funktionskontroll, reparation, iordningställande och rengöring av maskiner som återlämnas vid avslutad uthyrning. Rollen innehåller också vissa administrativa arbetsuppgifter så som beställning av material och skadedebitering. Du kommer att möta många olika människor, kunder och kollegor där din insats är viktig.

Du kommer att arbeta på Stavdals hyrcenter Bronsåldersgatan i Malmö, där du kommer att dela arbetsplats med många kollegor. Tillsammans tar vi emot kunder, leverantörer och transportörer och ger dem ett personligt och professionellt bemötande. Tillsammans skapar vi den perfekta arbetsplatsen. Hos oss är ingenting omöjligt.

Egenskaper vi värdesätter

Du strävar efter att ge god service till Stavdals kunder samt gynna ett gott samarbete mellan dem olika avdelningarna på hyrcentret. Har du en bakgrund inom mekanik och vill lära dig byggmaskiner och branschen ska du skicka in din ansökan till oss. Du behöver gymnasieutbildning eller liknande med inriktning mot antingen maskin, mekanik, teknik eller elektronik samt B-körkort.

På Stavdal vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö, så att möjligheterna även kommer att finnas i morgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor, vi kommer alltid att prioritera arbetsmiljö och säkerhet, och vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget.


Människor. Maskiner. Möjligheter.


Framtiden börjar hos oss!

Välkommen in med din ansökan senast 28 september

Tveka inte - sök redan idag!
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Daniel Larsson, telefon 040 652 53 08.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stavdal AB
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Helsingborg, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos genomsyras arbetet av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.