Starweb söker webbutvecklare!

Starweb söker webbutvecklare!

Är du bra på PHP och Vue, och gillar att göra skillnad?
Starweb utvecklar en e-handelsplattform som används av över 600 handlare. Vi har en SaaS-applikation med fullt utvecklad CI/CD, systemen driftas i AWS med hög upptid och låg klyddfaktor. På Starweb finns inga legacysystem. Vi bygger löpande ut vår plattform med ny funktionalitet genom moderna teknikval för att möta marknadens krav. Kunden hamnar i fokus tack vare ett medvetet och proffsigt UX arbete.

Vi söker fler duktiga webbutvecklare! Framförallt dig med stort intresse för backend. Du kommer trivas allra bäst om du rankar struktur, kodkvalitet och säkerhet högt. Du låter hellre ditt arbete ta lite extra tid för att bli riktigt bra, än att du skyndar ut resultatet och missar några värdefulla tester. Du har arbetat i objektorienterad PHP ett tag, typiskt i ramverk som Laravel och Symfony, och har god koll på MVC arkitektur och realtidskommunikation via REST.

Vi är ett litet och sammansvetsat utvecklingsteam där vi jobbar för varandra och vågar ifrågasätta sådant som är fel. Gillar du fördelarna av "det lilla" bolaget har du definitivt hittat rätt. På Starweb är det nära mellan avdelningarna och våra medarbetare.

Du hittar oss på Baltzarsgatan nära Hansa i Malmö. Vi finns i ett härligt kontor mitt i stan och gillar att träffas, ha kul och skapa saker tillsammans, vilket gör att vi vill arbeta ihop på kontoret nästan jämt. Är det viktigt för dig med distansarbete då och då så löser vi det!

Vill du veta mer om oss och våra utvecklartjänster så kontakta Johanna Isberg, 0705-843383, johanna.isberg@roirekrytering.se.

Ha det fint, vi hörs!

PS.
Är du taggad på Vue så har du en riktigt spännande resa framför dig ihop med oss när vi bygger upp helt nya sidor och funktioner för våra handlare!

Om Starweb...
Starwebs e-handelsplattform är byggd för tillväxt. Våra handlare kan sälja online, internationellt eller i fysisk butik.

I snart 20 år har Starweb haft nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Vi jobbar med ren e-handel, kombinationen av fysisk butik och e-handel samt satsar stort på B2B.

Idag har vi över 600 nöjda kunder bl.a. Arla Foods, Orkla Foods, TUI Fly och Sveriges Radio!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)