Driven Senior backend utvecklare PHP

Starweb AB · Data & IT · 21 nov

Om jobbet

Om du är som oss så trivs du bäst i en platt organisation, där man kan ha roligt men också vara en viktig del av ett team. Hos oss finns flera andra backend utvecklare, samt en UX utvecklare som tillsammans bygger nästa generations e-handel i PHP.

Du slipper gammal legacy kod och omoderna ramverk. Vi har fokus på det senaste! Merparten av koden skrivs med tester, och kodgranskas all kod så vi lär oss av varandra.

Vi vidareutvecklar ständigt vår e-handelslösning och kundsystem, samt API-kommunikation mellan systemen. Du kommer att jobba bredvid kollegor med en hög kodkvalité, där våra plattformar delar kärna och därmed går hand-i-hand.

I scrummöten finns det utrymme att förbättra och förnya funktionalitet med egen feedback. Starweb plattform utvecklas mot nya produkter och du kan vara delaktig i att ta fram nya kundupplevelser.

Vi erbjuder

På Starweb finns det stort utrymme för eget ansvar och kreativitet i en entreprenörsmässig atmosfär med skickliga kollegor. Starweb växer och det finns möjlighet att vara med och bidra med idéer och utvecklas i rollen.

I Malmö är vi 16 personer, och i Stockholm ytterligare 2 personer. Balansen mellan arbete och fritid är viktig, du erbjuds därför bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag (för träning), flexibla arbetstider.

Vi söker både folk på plats och/eller på distans. Gärna heltid men även deltid. Om du jobbar på plats i Malmö finns det dessutom möjlighet att arbeta hemifrån en gång i veckan!

Kvalifikationer
  • Minst 4 års tidigare erfarenhet som PHP-utvecklare
  • Insatt i OOP/MVC-arkitektur och moderna ramverk som Symfony eller Laravel
  • Erfarenhet av databaser med MySQL
Vi söker dig som har ett starkt driv och en vilja att alltid prestera på topp. Vi tror att din inställning, engagemang och förståelse för kvalité kommer vara direkt avgörande till hur du kommer att lyckas i din roll. Har du ett produkttänk och vill bygga en bra kundupplevelse så kommer du passa in på en gång!

Meriterande
  • Utbildad i datavetenskap, civilingenjör eller motsvarande på högskola/universitet, med inriktning programmering
  • Erfarenhet av utveckling med e-handel och API
  • TDD – Testdriven utveckling och felsökning
  • Erfarenhet av testning eller drift med Amazon Cloud AWS
  • Har eller har haft eget företag eller har förståelse för kombinationen tid / kvalité / pris
Det är positivt om du har erfarenhet av konsultativt arbete i någon form, t ex som egenföretagare eller genom uppdrag på annat håll. Till denna tjänst söker vi en självgående och noggrann person som gärna har varit del av ett team.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Johan Lindstedt

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

På Starweb brinner vi för moderna, responsiva e-handelslösningar med drag-and-drop och snabbladdade sajter och smarta funktioner. Efter tre års utveckling har Starweb lanserat en helt ny banbrytande e-handel med fokus på ökad försäljning.

Under hela 17 år har Starweb haft nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Idag har vi över 800 nöjda kunder bl.a. Arla Foods, Orkla Foods, TUI fly, Sveriges Radio och Synsam!

Ansökan

Ansökan innehållande CV, personligt brev, gärna referenscase och löneanspråk skickas via e-post till anstallning@starweb.se. Sista ansökningsdag är 2017-11-21, ange SWPHP2017 när du söker. Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet: Heltid. Tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Johan Lindstedt, anstallning@starweb.se