BACK-END UTVECKLARE INOM E-HANDEL

BACK-END UTVECKLARE INOM E-HANDEL

På Starweb brinner vi för digital handel! Vi växer och söker nu dig som vill bli en viktig del av ett engagerat och skickligt team av frontend- och backendutvecklare. Tillsammans bygger vi nästa generations e-handelsplattform i PHP. En inhouseutvecklad, modern SaaS-tjänst för e-handel. Där ett kluster av webbservrar hanterar hundratals miljoner anrop varje månad.

Vi erbjuder
På Starweb finns det stort utrymme för eget ansvar och kreativitet. Starweb växer och det finns möjlighet att vara med och bidra med idéer och utvecklas i rollen. Starweb är närmare 30 personer. Vi sitter i trevliga lokaler och strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds därför bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Det finns möjlighet att jobba hemifrån på onsdagar. Extra hänsyn tas nu i Coronatider. Vi ser helst att du utgår från kontoret i Malmö.

Du är
Vi söker dig med stor potential och som kan använda back-end ramverk. Vi tror att du vill ta nästa steg, har ett starkt driv och vill prestera på topp. Du kommer jobba, i PHP, bredvid skickliga kollegor med hög kodkvalitét, kodgranskning och ibland parprogrammering för att ta fram nya kundupplevelser.

Du har
  • Minst 3 års tidigare erfarenhet som back-end utvecklare
  • Förståelse av OOP/MVC-arkitektur och moderna ramverk
  • Erfarenhet av databaser med MySQL
Har du ett produkttänk och vill bygga en bra kundupplevelse så kommer du passa in på en gång!

Meriterande
  • Erfarenhet av utveckling med e-handel
  • API (OpenAPI, JSON Schema, OAuth 2.0)
  • Elastic Search
  • Redis
  • RabbitMQ eller SQS
  • Micro Services
Det är positivt om du har erfarenhet av konsultativt arbete i någon form, t ex som egenföretagare eller genom uppdrag på annat håll. Till denna tjänst söker vi en självgående och noggrann person som gärna har varit del av ett team.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson +46 70 554 05 04 eller Helena Heijmink +46 70 554 03 42, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:392162/?lang=se

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.comcube.se/
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starwebs e-handelsplattform är byggd för tillväxt. Våra e-handlare kan sälja online, internationellt eller i fysisk butik. I snart 20 år har Starweb haft nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Vi jobbar med ren e-handel, kombinationen av fysisk butik och e-handel samt satsar stort på B2B e-handel.

Idag har vi över 600 nöjda e-handlare bl.a. Arla Foods, Orkla Foods, TUI Fly och Sveriges Radio!

Välkommen och läs mer om oss på www.starweb.se eller inspireras via https://youtu.be/Z5bctjJfGq4