Vik projektledare, värdskap

Vik projektledare, värdskap

Vår kollega ska vara föräldraledig, därför söker vi nu en ersättare under 12 mån. Malmö Turism utgörs av två sektioner, Värvning & Värdskap samt Marknad & Analys. Projektledare Värdskap ingår i sektionen Värvning & Värdskap och huvuduppdraget är att erbjuda ett värdskap i världsklass. Arbetsuppgifter inkluderar ansvar för och koordinering av det fysiska och digitala värdskapet för Malmö. Värdskapsuppdraget riktas till besökare och arrangörer av större nationella och internationella evenemang/möten inom framförallt traditionell sport och e-sport samt även kryssningsresenärer och -arrangörer och gruppresearrangemang. Du förväntas arbeta gränsöverskridande med kollegor på Malmö Turism och Avdelningen för Omvärld och Näringsliv samt aktivt verka för att Malmö ska bli den mest tillgängliga, utvecklande och hållbara destinationen i Europa. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara spindeln i nätet i samarbetet med det privata näringslivet, intresseorganisationer, föreningar samt andra förvaltningar inom Malmö Stad. Målet med vårt värdskapsarbete är att besökaren ska känna sig omhändertagen och få ut så mycket som möjligt av sin vistelse i Malmö.

Kvalifikationer
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, gärna en projektledarutbildning eller utbildning inom besöksnäringen. Du har erfarenhet av projektledning och/eller erfarenhet av att arbeta projektbaserat i samarbete med olika aktörer. Det är meriterande om du har erfarenhet av såväl privat som offentlig sektor. Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska, behärskar du ytterligare språk ser vi det som meriterande. För att nå framgång i uppdraget är det viktigt att du har en god förmåga att skapa och bibehålla tillitsfulla relationer. Du kommer till din rätt när du arbetar i team och bidrar med en god laganda. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att besökarens upplevelse av Malmö alltid är i fokus. Har du dessutom ett intresse för, och kunskap inom e-sport och gaming i stort, tror vi att du kommer att trivas hos oss. Låter detta som du? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Johan Menso
Telefon 0709-494854
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-, strategi-, och utvecklingsfrågor samt uppföljning/utvärdering. Malmö Turism är en del av avdelningen omvärld och näringsliv på stadskontoret. Malmö Turisms uppdrag är att maximera antalet besökare till Malmö vare sig de reser hit för att delta i ett evenemang, möte, event eller som privatperson.