Kundservicemedarbetare till Stadsbostäder i Malmö

Kundservicemedarbetare till Stadsbostäder i Malmö

Har du ett stort driv och gillar kundkontakt kombinerat med varierat administrativt arbete? Gillar du att vara spindeln i nätet? Då kan du vara den vi söker.


Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta med kundservice i världsklass. Som kundservicemedarbetare på Stadsbostäder kommer du att vara ansiktet utåt och spindeln i nätet internt. Tjänsten innebär dagligt kontakt med hyresgäster, lägenhetssökande, entreprenörer, fastighetsägare och kollegor.

Hos Stadsbostäder erbjuds du att arbeta i ett företag där stabilitet och långsiktighet kombineras med framåtanda och nytänkande. Vi befinner oss i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till nya utmaningar och vidareutveckling inom företaget.

I tjänsten ingår bland annat
 • Hantera kontakten med hyresgäster, fastighetsägare, entreprenörer och övriga som kontaktar oss via telefon, digitalt eller besöker vårt kontor.
 • Hantera felanmälan och frågor från hyresgäster via telefon, e-mail och i vårt ärendehanteringssystem, samt registrera, fördela och följa upp ärenden.
 • Sköta diverse administrativa uppgifter såsom beställa och lämna ut nycklar, skriva anslag, administrera namnbyte och posthantering.
 • Stödja uthyrningen vid anvisning av lägenheter, frågor från lägenhetssökande samt andra administrativa uppgifter.
 • Assistera förvaltare i olika ärenden.
 • Delta aktivt i att ständigt förbättra och utveckla vår kundtjänst.
Kvalifikationer
 • Minst gymnasieutbildning.
 • Du behöver ha erfarenhet inom serviceyrket där du använt telefon och digitala verktyg som arbetsredskap.
 • Du har god förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift.
 • Meriterande om du har eftergymnasial utbildning mot fastighet och/eller erfarenhet av fastighetsservice.
 • God datorvana och lätt att sätta dig in i nya system. Meriterande om du har erfarenhet från Vitec eller annat fastighetssystem.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven och vill växa tillsammans med Stadsbostäder. Du trivs med att hantera många olika frågor och arbetsuppgifter i ett högt tempo. Du är noggrann och strukturerad med en förmåga att se samband. Du har lätt för att bemöta människor i olika situationer och duktig på att bygga relationer internt och externt.

Ansökan
Låter detta intressant ser vi fram emot din ansökan! Du ansöker genom att klicka på knappen "Sök tjänst" och fylla i ansökningsformuläret med CV och personligt brev. Eftersom urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast, dock senast den 17 maj.

Om Stadsbostäder
Stadsbostäder är ett familjeföretag i andra generationen som i över 35 år har förvaltat bostäder och kommersiella fastigheter på uppdrag av fastighetsföretag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder våra uppdragsgivare en totalförvaltning där vi tar hand om ekonomi, administration, teknik och skötsel. Vi befinner oss i en expansiv fas och för närvarande förvaltar vi drygt ett 130-tal fastigheter, huvudsakligen i Malmö och Lund, med ca 3500 lägenheter och 350 lokaler. I företaget finns idag 42 medarbetare.

Stadsbostäders vision är "Det självklara valet för att bo, verka och äga". Vi strävar efter att vara den mest respekterade och väletablerade leverantören av fastighetstjänster i Malmö med omnejd. Hos oss kombineras stabilitet och långsiktighet med framåtanda och förnyelse.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)