Senior säljare Malmö/Helsingborg

Senior säljare Malmö/Helsingborg

Vi är på en kraftig tillväxtresa och söker en senior säljare som ska bearbeta marknaden och stärka vår position ytterligare i södra regionen. Dina kunder är i första hand bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag, varför vi ser det som starkt meriterande om du jobbat mot dessa kunder sedan tidigare och med det vet hur du skapar kontakt eller redan har ett etablerat kontaktnät.

Rollen som senior säljare i Malmö/Helsingborg innebär stort ansvar och är en viktig nyckelroll i vår organisation. Du är analytisk i ditt sätt och har lätt att förstå affärsmodellen och även kunna se affärsnyttan för våra kunder. Som senior säljare ansvarar du för att hitta nya affärsmöjligheter och utveckla befintliga kunder, bygga långsiktiga kundrelationer och vara rådgivande och värdeskapande i din försäljning. Du representerar Spolarna på ett bra sätt och kan vara kreativ i din roll; till exempel genom att jobba nära marknadsteamet för att skapa relevanta kampanjer för dina prospekt och kunder.

Vi erbjuder:
  • Möjligheten att vara med och utveckla och stärka vår redan fina position på marknaden. - Vi ska bli det förstahandsvalet för våra kunder!
  • En viktig arbetsroll med mycket ansvar, där dina insatser ger direkteffekt på vår verksamhet.
  • En koordinerande och proaktiv roll i ett stolt bolag, med goda utvecklingsmöjligheter.
  • Utrymme för dig med idéer, vilja och driv att axla ett större ansvar inom närtid i vårt familjeägda, passionerade företag.
  • En fri vardag för dig som bidrar med kvalitativt jobb, samt goda förmåner.
Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av att jobba mot BRF: er och kommersiella fastighetsägare.
  • Har jobbat projektledande eller koordinerande, alternativt dig som är en riktigt vass lagspelare, som ser positivt på och är flexibel i en föränderlig och stundtals hektisk vardag.
  • Kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska.
  • Innehar B körkort och har god datorvana (bl.a. i Excel, affärssystemet Pyramid meriterande).
Känner du att du passar in på beskrivningen av denna varierade roll? Då ser vi verkligen fram emot att snarast få ta emot din ansökan!

Skånska Högtrycksspolarna AB är ett välrenommerat fullserviceföretag inom avlopp och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare för allt inom avloppsrensning och avloppsunderhåll. Huvudkontoret ligger i Kristianstad och verksamhetsområdet är Skåne, Blekinge, södra Småland och Göteborg, med lokala kontor på flera orter.

I denna rekrytering samarbetar vi med senior rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Försäljningschef, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.