Servicetekniker- Malmö

Servicetekniker- Malmö

Service och kundbemötande är viktigt för oss och vi söker dig som är lyhörd för kundens behov och brinner för kundservice. Till vår avdelning Kundservice och Dryckesteknik inom försäljningsdivision Restaurang söker vi en servicetekniker med placeringsort Malmö. Antar du utmaningen blir du kundansvarig för service och underhåll av Spendrups öl- och läskanläggningar samt kylskåp på restauranger inom ditt kunddistrikt.

Inom försäljningsdivision Restaurang på Spendrups är vi cirka 120 engagerade och drivna medarbetare, varav ett 40-tal servicetekniker, som är med och bygger upp framgångsrika kundrelationer och affärer. Som team kännetecknas vi av att vara affärsmässiga, kundfokuserade och gillar att ha roligt på jobbet!

Ditt uppdrag:

I din roll som servicetekniker arbetar du självständigt med den tekniska servicen i ditt kunddistrikt och säkerställer en god kvalité och den bästa dryckesupplevelsen för konsumenten. Du rapporterar till regionchefen för region Syd/Norr och ingår i ett team med servicetekniker placerade i bla Malmö, Kristianstad, Växjö, Norrköping och på de flesta stora orter i Norrland. Ditt engagemang sträcker sig från att planera och lösa tekniska serviceuppdrag hos våra restaurangkunder till att utveckla kundrelationer och stötta säljarens arbete i affärsrelationen.

Du utgår hemifrån och ditt huvudsakliga distrikt är Västra Skåne men resor till angränsande distrikt med övernattning förekommer. I tjänsten ingår också beredskapstjänst en vecka per månad. Huvudkontor och lager med verkstad ligger i Vårby i Stockholm. I tjänsten förfogar du över en servicebil med verktyg och reservdelar. Planering och rapportering av servicejobben görs i vårt nya systemstöd via en app i telefonen eller iPad.

Dina viktigaste ansvarsområden:
  • Planera och utföra underhållsservice på dryckesanläggningar i ditt distrikt i enlighet med uppställda servicemål
  • Felsökning och reparation av dryckesanläggningar hos våra avtalskunder
  • Installation och ombyggnad av dryckesanläggningar på uppdrag av kundansvarig säljare
  • Bidra till ditt, dina kollegors och din regions resultat
Din bakgrund och egenskaper:
  • 3-årig gymnasieutbildning
  • Körkort är ett krav
  • Du är självgående men gillar också att jobba i team där kundservice står i fokus
  • Du har social kompetens och gott omdöme i affärsmässiga relationer
  • Du samarbetar med andra för att nå gruppens mål och för att varje medarbetare ska utvecklas i sin roll
  • Erfarenhet från restaurangbranschen och av teknisk service är meriterande
Så här söker du jobbet:
Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och personlighet på ett utförligt sätt. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser på Spendrups vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 26:e mars, men intervjuer sker löpande och kan därför tillsättas tidigare

Placeringsort: Malmö

För mer information om tjänsten: Regionchef Sven Göran Svensson 070-2000425

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot våra mål och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!
Nyckelord: Servicetekniker, Tekniker, Service, kundservice, Spendrups Bryggeri
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i femte generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har cirka 1000 medarbetare och omsätter cirka 3,5 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Hellefors Bryggeri och BIBAB. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.