Företagsrådgivare Lantbruk till Sparbanken Syd

Företagsrådgivare Lantbruk till Sparbanken Syd

Till Sparbanken Syd söker vi nu en företagsrådgivare inom segmentet Lantbruk. I denna roll kommer du vara kundansvarig och ansvara för ett antal kunder i varierande storlek. Kunderna är företrädesvis lantbrukare och ditt ansvarsområde är i hela Skåne men primärt Österlen där de flesta nuvarande kunderna finns.

Lockas du av att arbeta i en självständig bank med lokal förankring kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om rollen

Du kommer att prospektera marknaden och proaktivt ta dig an befintliga och potentiella kunder. Du hjälper kunden med ditt engagemang, kunskap och förståelse för lantbrukarens vardag.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av:
  • Vara ett professionellt bollplank till kunden gällande kundens engagemang i banken
  • Prospektering av marknaden och nya kunder
  • Rådgivning gällande utlåning, sparande och betalningar
  • Hantera det naturliga inflödet av kunder
  • Ha en överblick och vara alert för kundens behov och önskemål. Det kan gälla allt ifrån finansiering av t.ex. fastigheter och maskiner, placering av överskottslikviditet samt långsiktigt sparande och försäkringar.


Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är proaktiv, säljinriktad och som trivs i en självständig roll men även uppskattar att arbeta i team. Du har tidigare arbetat inom förslagsvis liknande roll på bank, inom försäljning eller på redovisningsbyrå men även annan bakgrund är relevant så länge du har kännedom och intresse av lantbruk. Vi tror att du som söker har en akademisk utbildning i grunden, gärna som lantmästare, agronom eller inom ekonomi. Swedsec-licens inom rådgivning och bolån är meriterande och du behöver ha körkort.

Placering

Du kommer utgå från något av kontoren i Ystad, Simrishamn eller Kristianstad. Det går även att utgå från kontoret i Malmö men då många kunder finns på Österlen behöver du vara där regelbundet.Om Sparbanken Syd

Sparbanken Syd är landets äldsta och Sveriges enda helt självständiga sparbank. Istället för ägare har vi huvudmän utan utdelningskrav. Därför kan vi återinvestera vår vinst för att skapa värde för våra kunder, deras verksamhet och samhället i stort. Vårt syfte är att hjälpa kunder att förverkliga goda idéer så att vi tillsammans bidrar till en hållbar samhällsutveckling.

Vi vill inspirera och coacha människor till en god Ekonomihälsa, ett förhållningssätt till ekonomi som är bra för personen, plånboken och planeten. Vi gör det genom ett brett erbjudande av finansiella tjänster, som tillhandahålls av professionella och engagerade rådgivare. Idag är vi 160 medarbetare på nio fysiska och ett digitalt kontor. År 2019 var vår affärsvolym 37 miljarder SEK.

Läs mer på www.sparbankensyd.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Sparbanken Syd med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Alenryd på 070-764 81 04, anna.alenryd@meritmind.se eller kandidatansvarig Viktoria Asp på 073 -748 20 92, viktoria.asp@meritmind.se. Intervjuer sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)