Verksamhetsansvarig, Malmö

Verksamhetsansvarig, Malmö

Vill du vara med och bygga vår verksamhet i Malmö? Är miljöfrågor viktiga för dig? Vi etablerar nu Sortera Recycling AB i Skåne och söker därför en

Verksamhetsansvarig

till Malmö

Din uppgift som Verksamhetsansvarig blir att tillsammans med vår försäljningschef bygga vår verksamhet. Vi har vår bas i Malmö i Norra Hamnen.

Arbetsuppgifter
  • Budget och personalansvar
  • Anläggningsansvar för avfallsanläggning
  • Rekryteringsansvar av administrativ personal, chaufförer samt anläggningsarbetare
  • ...och självfallet mycket mera kopplat till nyetablering och expansion!
Din profil

Som person är du strukturerad och har en stark ledarprofil. Du har känsla och förståelse för sälj även om det inte ingår i ditt ansvarsområde. Du är jordnära och prestigelös och trivs i en okomplicerad och platt organisation. Självfallet måste du trivas i en operativ roll där kreativitet och stort engagemang är en självklar nödvändighet. Vi ser det som en fördel om du har kört lastbil och har kompetens om entreprenadfordon/maskiner.

Vi erbjuder

Marknadsmässiga villkor inklusive tjänstebil. Pensionsavsättningar, försäkringar etc enligt kollektivavtal. Vi kommer att ge dig en mycket grundlig introduktion som innebär att du inledningsvis kommer att tillbringa mycket tid i Stockholm för att lära dig vår verksamhet.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Sortera Group är miljöbolaget som genom sina 3 affärsområden (Recycling, Industry och Materials) är den främsta och mest specialiserade aktören inom bygg/anläggnings-avfall i Sverige. Med våra drygt 300 anställda och en omsättning överstigande 800 miljoner kronor bedriver vi verksamhet i egen regi, från försäljning, insamling och återvinning till slutmottagare.

Sortera är verksamma från Gävle i norr till Ystad i söder. 2016 återvann Sortera över 99% av allt insamlat material. För mer information om oss var god se www.sortera.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 31 aug (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!