Säljare, Malmö

Säljare, Malmö

Vill du vara delaktig i vår fortsatta expansion? Är miljöfrågor viktigt för dig? Trivs du i en operativ roll? Då kan du vara rätt person för oss. Vi etablerar nu Sortera Recycling AB i Skåne och söker därför hungriga säljare!

Säljare

Malmöregionen

Arbetsuppgifter

Din uppgift som säljare blir att bearbeta små och medelstora byggföretag i regionen. Under första året lägger du allt fokus på nykundsbearbetning. På sikt övergår rollen mer till att bibehålla och utveckla affärsrelationer med befintliga kunder. Jobbet är operativt då ett av våra konkurrensmedel är hög närvaro på marknaden. Du ansvarar för hela säljprocessen från besöksbokning till avtalsskrivning. Din utgångspunkt har du vid vår anläggning i Malmö. Vi kommer att ge dig en grundlig introduktion innehållande bland annat produkt- och miljöutbildning samt sambesök med erfarna kollegor under 4 veckor vid vårt huvudkontor i Stockholm.

Din profil

För att lyckas i rollen som säljare hos oss trivs du och har erfarenhet av att vara ute på fältet och har gott om driv och energi. Du är en utpräglad relationsbyggare som trivs med att få använda din kreativa förmåga. Våra grundkrav är att du har flerårig erfarenhet av uppsökande försäljning med goda resultat. Du trivs med nykundsbearbetning och räds inte "kalla" bokningssamtal. Givetvis lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från byggbranschen ser vi som en merit.

Vi erbjuder

Fast lön, tjänstebil samt övriga relevanta säljhjälpmedel. Pensionsavsättningar, försäkringar etc. enligt kollektivavtal.

Kontakt

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sortera Group är miljöbolaget som genom sina 3 affärsområden (Recycling, Industry och Materials) är den främsta och mest specialiserade aktören inom bygg/anläggningsavfall i Sverige. Med våra drygt 300 anställda och en omsättning överstigande 800 miljoner bedriver vi verksamheten i egen regi från försäljning, insamling och återvinning till slutmottagare.

Sortera är verksamma från Gävle i norr till Ystad i söder. 2016 återvann Sortera över 99 % av allt insamlat material. Sortera verkar under varumärken såsom Sortera Recycling, BIG BAG, Sortera Industry, Vacuo, Åkerisäcken och Sortera Materials. För mer information om oss var god se www.sortera.se

Sökord: sälj, säljare, försäljning, försäljare, fältsäljare, utesäljare, regionsäljare, distriktsäljare, regionsäljare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 31 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!