Administrativ koordinator

Administrativ koordinator

Administrativ koordinator med kunskaper i tyska
Vi söker en administrativ koordinator, med kunskaper i tyska, till Solarlux Scandinavia AB i Malmö.

Arbetsuppgifter:

På Solarlux tillhör du ett engagerat team på tre personer, som arbetar mot företagets skandinaviska marknad. Du kommer att ha en bred administrativ och koordinerande roll med många olika arbetsuppgifter. Marknadsföring kommer att vara ett av dina fokusområden och din uppgift blir att se till så att materialet och aktiviteterna anpassas, koordineras och genomförs mot den skandinaviska marknaden. I ditt dagliga arbete kommer du att ha mycket kontakt med Solarlux huvudkontor i Tyskland samt med återförsäljare, samarbetspartners och kunder i olika frågor.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att vara;
  • svara på inkommande mail och samtal,
  • beställa och distribuera marknadsmaterial,
  • boka annonser,
  • skriva kund- och nyhetsbrev,
  • uppdatera hemsidan,
  • sköta marknadsföring i sociala medier,
  • planera och samordna inför och vid mässor,
  • se över produktbeskrivningar och -manualer,
  • visa kunder i Solarlux egen utställning i Malmö,
  • andra förekommande serviceuppgifter kopplade till kontoret.
Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper:

Vi söker dig som trivs i en administrativ koordinerande roll och vi ser gärna att du har administrativ erfarenhet inom försäljning, kundservice och/eller marknadsföring. Kanske har du arbetat som säljkoordinator/-assistent eller liknande tidigare. Du har lätt för att hantera parallella och varierande uppgifter och är van vid att arbeta med information och flöden. Marknadsföring på sociala medier (Facebook, Instagram, hemsida) blir en av dina uppgifter och vi ser det därför som ett stort plus om du har kompetens eller intresse inom området.

Du har ett intresse för kommunikation och marknadsföring, tycker om att skriva och uttrycka dig i tal och skrift och beskrivs som kommunikativ av andra. Dina språkkunskaper är goda och du förstår och kan uttrycka dig på tyska, svenska och engelska i både tal och skrift. Förståelse för danska och/eller norska är en fördel.

På Solarlux ser vi gärna att du är ansvars- och initiativtagande samt flexibel och prestigelös inför olika arbetsuppgifter. Som person är du givetvis serviceinriktad, positiv och självgående. Goda kunskaper i MS Office är ett krav och vi ser gärna att du har arbetat i CRM-system.

Ansök:

I denna rekrytering samarbetar Solarlux med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg på telefonnummer: 040-10 12 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 0709683019
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 23 juli (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget grundades 1983 i Bissendorf i Niedersachsen och är i dag marknadsledande inom vikväggar i glas och glaskonstruktioner. Företagets grundare och ägare Herbert Holtgreife ställer höga krav på produkternas design och kvalitet samt energieffektivitet. Solarlux används även av arkitekter och planerare utomlands – exportkvoten utgör omkring 50 procent av företagets resultat.