Account Manager Installation VS till Solar Sverige AB, Malmö

Account Manager Installation VS till Solar Sverige AB, Malmö

Vi rekryterar

jag-känner-av-affärer-på-mils-avstånd-

Account Manager Installation VS


Vill du vara med och utveckla vår försäljning och få möjlighet att samarbeta med engagerade kollegor som brinner för att hålla vårt affärsområde Installation i framkant? Är du en säljare med kunden i fokus som drivs av att skapa mervärde för dina kunder och deras verksamheter? Har du dessutom bred kompetens inom Installationsområdet VS? Då kan du vara vår nya Account Manager till vårt säljteam i region SydOst med placering i Malmö. Vi söker nu en ny stjärna som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt Du har möjlighet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Vi är övertygade om att vi är Stronger Together genom att tillsammans skapa en dynamisk miljö och kontinuerligt arbeta för att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter.

Fokusområden
 • Inom kundsegmentet verka för att dina säljaktiviteter utvecklar kundens verksamhet med de produkter och tjänster Solar har att erbjuda
 • Vidareutveckla affärsområdet tillsammans med säljteamet
 • Agera drivande för att utveckla nya lönsamma affärer
 • Utforma och erbjuda attraktiva affärsförslag till kunderna enligt Solars riktlinjer
 • Förhandla och upprätta kundavtal i samråd med regionchef och KAM Support
 • Genomföra interna samt externa utbildningar inom området
 • Medverka vid kundevent, seminarier samt mässor
 • Säkerställa att CRM (Sales Force), uppdateras och dokumenteras enligt Solars riktlinjer för account managers
Kvalifikationer
 • Erfarenhet av aktivt försäljningsarbete
 • Några års erfarenhet av affärsområdet VS
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Meriterande är någon form av Marknads-/Säljutbildning
Profil

Som Account Manager hos oss ser vi att du har starkt driv, tydligt affärsfokus och ett strukturerat arbetssätt. Du arbetar resultatinriktat med god planering mot långsiktiga försäljningsmål. Genom ett stort engagemang och intresse för våra kunders verksamhet utvecklar du affärsmässiga relationer och erbjuder kunden unika perspektiv. Du känner till vad som är värdeskapande för kunden och förutsättningar för en god företagsekonomi.

För att nå framgång i denna roll trivs du med många kontaktytor och har lätt för att skapa förtroende inom alla led. Vi ser att du är självständig, kreativ och målmedveten i att driva långsiktiga säljprocesser. Du motiveras av att skapa nya insikter hos dina kunder via säljdialogen och du har hela tiden en medveten säljstrategi.

Kontakt och ansökan

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast.Med anledning av rådande pandemi Covid-19 kommer vi att i första hand genomföra eventuell intervju via telefon innan ev. möte. Detta kan komma att genomföras via länk.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Installation VS SydOst, Anders Brandt, mobil: 0701652884.

Välkommen med din ansökan!

Var social med oss!Vår framgång bygger på serviceinriktade medarbetare med förmågan att omvandla tillfällen till resultat. Som medarbetare på Solar får du sällskap av 3 600 andra klart-jag-kan-typer som tror på styrkan i att säga ja. Tillsammans är vi en av norra Europas ledande sourcing- och serviceföretag inom EL och VVS. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar. Nu ska vi bli fler. 2016 hade vi en omsättning på 11,1bn DKK. Den vill vi öka. Om du är en person som kan ge kunderna vad de behöver och inte bara vad de frågar efter, tycker vi att du ska söka dig till oss. Gå in på www.solar.se


Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk försäljning, teknisk försäljare, tekniskt sälj, försäljningsingenjör, KAM, key account, account manager, regionsäljare, area manager, area sales manager, industisäljare, industriförsäljning,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Solar Sverige AB
Sista ansökningsdag 3 apr 2021 (34 dagar kvar)