Grafisk Designer - Smartphoto

Grafisk Designer - Smartphoto

Om tjänsten

Som grafisk designer på Smartphoto är du en viktig del av företagets marknadsavdelning då du har fullt ansvar för den grafiska profilen och säkerställer att denna återspeglas i allt som levereras. Under en typisk arbetsmånad kommer du ha producerat webbanners, broschyrer, material till hemsidan, nyhetsbrev, tryckt material, bilder till sociala mediekanaler, kampanjmaterial och material till PR-avdelningen. Med andra ord är det en bred nyckelroll i organisationen där du samarbetar med många andra funktioner. Du kommer arbeta mycket med Adobe Creative Cloud, det egenutvecklade CMS-systemet samt kan även komma att arbeta med HTML och CSS i vissa projekt. Din tjänst är placerad på Smartphotos kontor i centrala Malmö och du rapporterar till Marknadschefen.

Om dig
  • Utbildning inom grafisk design
  • Ett par års arbetslivserfarenhet inom grafisk design där du arbetat med kommersiellt utformad grafik
  • Goda kunskaper i Adobe Creative Cloud (Photoshop, InDesign, Illustrator)
  • Erfarenhet av Canva, HTML och CSS
  • Kompetens inom videoredigering med Adobe after effects och Adobe premiere är meriterande
  • Erfarenhet av att skapa banners och tryckt reklam
  • Erfarenhet av att jobba med CMS-system
  • Flytande i svenska samt mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Kunskaper i andra nordiska språk är starkt meriterande
Vi letar efter dig som har en stark kreativ ådra där du omsätter idéer och tankar till handling och resultat. Det är viktigt att du har en stark affärsförståelse och förstår hur du kan använda ditt grafiska arbete för att göra produkterna och kampanjerna införsäljande och målgruppsanpassade. Vidare är det viktigt att du är en serviceorienterad teamspelare som trivs med att jobba mot deadlines i högt tempo och samtidigt leverera med hög kvalitet. Du håller dig uppdaterad på de senaste trenderna och kommer med idéer till förbättringsåtgärder. Då du kommer att driva det grafiska arbetet på Smartphoto är det också viktigt att du är bekväm med att driva ditt arbete framåt på egen hand och gillar att ha ett beslutsmandat inom angivna ramar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Centrala Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Flexibla arbetstider, kombinerat kontors- och hemarbete

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Grafisk designer, Webbdesigner, UX-design, CSS, CMS, HTML, Adobe Creative Cloud, Illustrator, InDesign, rekrytering, Malmö, Lund.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign, Marknadsföring, Direkt marknadsföring, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Smartphoto är marknadsledande i Norden inom fotoframkallning och fotorelaterade produkter online. I sortimentet hittas bland annat ett stort urval av fotopresenter, fotoböcker, almanackor och agendor, inbjudnings- och tackkort, canvas och väggdekorationer. Smartphoto är verksamma i Sverige, Norge, Finland, Danmark, UK, Belgien, Frankrike, Nederländerna, Irland, Schweiz, Österrike och Tyskland samt övriga EU länder (genom en samlad webbshop) med produktion och huvudkontor i Belgien.

www.smartphoto.se