Kundorienterad driftchef till Tunga Lyft i Malmö

Kundorienterad driftchef till Tunga Lyft i Malmö


Vi erbjuder en tjänst med stora påverkansmöjligheter. Vi söker dig som vill leda ditt team och Tunga Lyft till nya höjder!

Om företaget
Tunga Lyft har under våra 75+ år i branschen varit en del av Sveriges största och mest utmanande infrastruktursatsningar. Vårt arbete har bidragit till att bygga allt från landmärken som Öresundsbron till nya tågstationer långt under marken i våra storstäder. Tunga Lyfts kapacitetsförmåga, säkerhetsarbete och utrustning är i en klass för sig på den svenska marknaden. Med en lokal närvaro i flera stora städer är vi nära till nästa utmaning oavsett storlek.Tunga Lyft finns idag i Malmö, Linköping, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Örebro, Luleå samt Gällivare och vi är ca 80 medarbetare. Vi omsätter ca 130 miljoner per år. Tunga Lyft befinner sig i en fas där mycket intressant händer. För rätt person är möjligheten att påverka mycket stor. På Tunga Lyft har vi en god gemenskap, vi förenar affärsmässighet med en prestigelös framtoning. Vi bryr oss lika mycket om varandra som vi bryr oss om våra kunder. Till vår site i Malmö söker vi nu en kundorienterad driftchef. Du rapporterar till vår regionchef.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som driftchef hos oss innebär att du självständigt driver vår depås verksamhet framåt. Du är affärs-, volym- samt personalansvarig för den dagliga verksamheten på din depå. Detta innebär att du ansvarar både för det operativa och strategiska arbetet på depån. Verksamhetsområdet är Skåne, Blekinge, Småland och delar av Halland. I ansvaret ligger att kontinuerligt planera och organisera produktionen, upprätta riskanalyser, offerter, kalkyler, ansvara för arbetsberedning och bemanning. Du ansvarar även för att depån har en rätt dimensionerad maskinpark samt att fordon och utrustning uppnår den kvalitetsstandard som är satt. Du leder verksamheten enligt Tunga Lyfts fastställda ramar för kvalitet, miljö- och arbetsmiljöpolicy enligt vår ISO certifiering. I rollen som driftschef ingår bland annat: *Försäljnings- och kundansvar *Budget- och resultatansvar *Arbetsmiljöansvar *Personalansvar *Planeringsansvar för den dagliga driften I rollen ingår personalansvar för 11 personer vars arbete du leder och fördelar.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktion, teknik, planering och arbetsledning. Du bör även ha erfarenhet av försäljning och marknadsföring samt en god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat. För att lyckas i rollen behöver du även ha ett utpräglat entreprenörskap. Som person drivs du av att göra affärer, ge god service och se resultat. Du är idérik och lösningsorienterad. Ditt ledarskap präglas av ett stort engagemang och som ledare drivs du av att leda, utveckla och driva ett positivt team framåt. Du är positiv och utåtriktad och trivs med att skapa långsiktiga relationer både externt och internt. Då vår verksamhet präglas av ett högt tempo med snabba beslut måste du trivas i en sådan miljö. God datavana, B-körkort samt flytande svenska och engelska i tal och skrift är krav för tjänsten. Har du erfarenhet av arbetsledning inom tung industri eller entreprenad är det meriterande.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar vi med Skill Rekrytering & Bemanning AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, 013-32 94 08. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.