Skellefteå Taxi söker heltidschaufförer

Skellefteå Taxi söker heltidschaufförer

En av de största fördelarna med att arbeta som taxichaufför i Skellefteå är tryggheten. Vi erbjuder heltidsanställning och arbetstiden är till stor del förlagd till dagtid, ca 60 %. I Skellefteå har du alla möjligheter att hitta en stabil och trivsam tillvaro som passar just dig och din familj. Skellefteå kallas ofta för tiominutersstaden då man på max tio minuter kan ta sig mellan hemmet, jobbet, skolan och fritidsaktiviteterna - Här går livet ihop. Skellefteå expanderar och har idag Sveriges lägsta arbetslöshet, därför behöver vi just dig!

Vi söker dig som redan har en taxiförarlegitimation och som är serviceinriktad. Du trivs i mötet med människor och känner en stolthet över ditt yrke och den samhällsnytta som den fyller. Blir du anställd hos oss kommer du att få genomgå vår interna utbildning inom taxameterhantering, vårt interna regelverk, service, hjärt- och lungräddning, lyftteknik samt lokalkännedom.
Du som blir aktuell för anställning behöver kunna uppvisa ett utdrag från Polisens belastningsregister.
I denna rekrytering samarbetar Skellefteå Taxi med Wikan Personal. Ansök via www.wikan.se

För mer information ta kontakt med HR-ansvarig Sofie Strömberg, sofie@skellefteataxi.se. Telefonnummer: 0910-77 09 05 alt. rekryteringskonsult Ellen Berg, ellen@wikan.se. Telefonnummer: 0910-77 09 85
Mer info
Kontaktperson Ellen Berg
Telefon 0910-770985
Email Mejla Ellen Berg
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (63 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.