Researcher Skanska rekryteringsgrupp - Malmö

Researcher Skanska rekryteringsgrupp - Malmö

Researcher till Skanskas rekryteringsgrupp

Skanska utvecklar och bygger ett bättre samhälle med fokus på hållbarhet. Våra medarbetare är vår största tillgång. Vi inom HR stöttar och utvecklar det viktiga arbetet med att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna i alla roller.

Vi är idag drygt 200 engagerade HR-kollegor som arbetar nära våra verksamheter och brinner för det vi gör. Tillsammans är vi en viktig del av Skanskas framgång. Vill du vara med oss på resan och utveckla ett förstklassigt affärsdrivet HR?

Join the battle of talent!

Som researcher hos oss får du arbeta med ett av våra viktigaste och roligaste uppdrag - att hitta nya medarbetare till våra fantastiska projekt i Malmö med omnejd. Vi bygger bland annat Nya Sjukhuset Malmö och ESS (European Spallation Source) i Lund.

Din vardag påminner om detektivens - du kartlägger geografier, marknader, branscher och nätverk i jakten på potentiella guldkorn. En central del i rollen är att bygga och underhålla relationer. Du är den som tar första kontakten med kandidater via sociala medier och telefon - för att presentera Skanska och lyssna in kandidatens intresse.

Vi önskar att du kan börja hos oss i augusti/september! Uppdraget är en tidsbegränsad anställning på 12 månader.

Du tänker utanför boxen och ger dig inte

Du triggas av att tänka bortom det självklara, använda din nyfikenhet och kreativitet. Som person är du uthållig och resultatorienterad och att självständigt organisera och strukturera ditt arbete är A och O.

För att snabbt vara på banan har du någon form av erfarenhet av research. Kanske har du jobbat som researcher på ett rekryteringsföretag eller gått en researchutbildning? Har du dessutom jobbat med research för roller i byggbranschen är det fantastiskt!

Bästa kollegorna väntar på dig!

Rekryteringsgruppen är en specialistfunktion inom HR i Skanska Sverige. Teamet består av gruppchef, teamledare, rekryterare, researchers och assistenter. Vi sitter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer arbeta på vårt moderna kontor i Hyllie i Malmö. Resor kan förekomma.

Skicka in din ansökan innehållandes CV och personligt brev senast den 25 juni 2018, eller varför inte redan i dag, då urvalsprocessen sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamledare, Lisa Yllequist, 070-871 35 22.

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 25 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.